Kvinder afslører: 14 hemmelige tanker alle kvinder har under sex – men som de ikke tør indrømme

Selv under de mest lidenskabelige og intense øjeblikke kan man forsvinde ind i sine egne tanker. Nogle gange længe, andre gange i få sekunder. Det kan der være flere grunde til, men hvorfor det sker, er ikke altid let at forklare.

Magasinet Women’s Health har offentliggjort en liste med 14 hemmelige tanker, “alle” kvinder har tænkt på et tidspunkt, når de har haft sex – og med inspiration fra den artikel har vi lavet vores egen liste!

Man skal selvfølgelig altid tage alt sådan noget med et gran salt, men jeg synes, at det her var sjovt at læse. Primært for at se, hvor mange af punkterne man selv har gjort sig skyldig i!

1. ”Det havde jeg ikke forventet!”

En mands penis er omgærdet af en masse myter. Blandt andet at man kan bestemme størrelsen på en mands penis ved at se på hans hænder. Men det er ikke en eksakt videnskab, og de fleste kvinder har nok oplevet at fået lille chok, når de har set, hvad fyren gemmer i bukserne.

2. ”Jeg har brugt 500 kroner på sexet undertøj, men han kiggede næsten ikke på det, inden han tog det af”

Du kender det – man vil gøre sig sexet for sin kæreste/mand, men han vil bare direkte til sagen uden forspil. Det føles næsten utaknemmeligt, at han ikke engang bemærker, at man har brugt tid og kræfter før lagenaktiviteterne.

Hvem har lært dig det?

3. ”Vil han have MIG til at give ham kondom på?!”

Er der en simpel måde at give ham kondom på, uden at det bliver et ekstremt turnoff? Nu skal man huske tilbage til seksualundervisningen i folkeskolen, hvor man skulle trække en kondom over en agurk.

4. ”WOW! Han kan virkelig sit shit! Hvem mon har lært ham alt det?”

Det er umuligt ikke at blive lidt nysgerrig på fyrens tidligere seksuelle eskapader – især hvis han er rigtig god i sengen. En af hans eks-kærester må have været virkelig god til at give ham konstruktiv kritik.

5. ”Okay. Skal han ikke give lidt tilbage?!”

Det er selvfølgelig dejligt, at ens partner nyder tiden mellem lagnerne, men nogle gange (ofte!) vil man også selv gerne forkæles!

6. ”Mads Mikkelsen må være virkelig god i sengen!”

En fantasi er en fantasi. Så længe man ikke udlever det, må man konstatere, at det er helt uskyldigt.

7. ”Nej, det er ikke min klitoris – og nej, det er HELLER ikke den!”

Kom nu, gutter! Det kan ikke være så svært. Den sidder cirka det samme sted på alle kvinder. I behøver ikke at gøre det sværere, end det er. 

8. ”Kan nogen fortælle mig, hvad jeg skal gøre med hans nosser?”

Ifølge flere eksperter elsker den gennemsnitlige mand, at man “leger” med hans nosser. Men det er så forvirrende, hvad fanden skal man gøre? Som lille fik man trods alt at vide, at man ikke skal lege med skrøbelige ting.

9. ”Hvor er min telefon?”

Et pling fra natbordet er nok til at starte hjernen. Var det en sms? Har jeg indstillet vækkeuret? Huskede jeg at aflevere rapporten på chefens bor? Til sidst ender tankestrømmen ofte med denne tanke: Hvorfor fanden tænker jeg på alt det her nu?

10. ”Han har set for meget porno…”

De fleste af os elsker at prøve nye ting og eksperimentere lidt i sengen, men ved nogle forslag er det ret tydeligt, at de kommer fra en bestemt type film. Som han sandsynligvis har set lidt for meget…

11. ”Nej! Bliv ved!”

Det kan være lidt irriterende, at mænd generelt har lettere ved at få udløsning end kvinder. Selv efter et langt forspil og en herlig stund, hvor man selv har været i fokus, så når han klimaks først.

12. ”Nu begynder det at tage lidt for lang tid – og jeg har vigtigere ting at tage mig til.”

Når samlejet ikke ligefrem er det bedste, så kan tankerne let begynde at svæve væk – til at man skal vaske tøj, forberede sig til arbejdet, gøre rent, smøre madpakker eller lufte hunden.

13. ”Blackout!”

Hvis man nu er så heldig at få orgasme – ja, så er alt andet faktisk ligemeget. Studier viser, at den del af hjernen, der styrer frygt og angst, lukkes fuldkommen ved en orgasme. Derudover er ens tanker sekundære, når man opnår den der magiske følelse…

14. ”Er du allerede faldet i søvn?”

Er der en kobling mellem mandens penis og søvn? Det virker næsten til at være tilfældet. For så snart fyren er færdig, så er han at finde i drømmeland. Hvordan kan det gå så hurtigt? Jeg er ikke irriteret – jeg er imponeret.

Indrøm det nu bare – det her er mere genkendeligt, end jeg troede! Det var jo faktisk lidt sjovt! Tryk nu på del-knappen for at byde dine venner på lidt hemmeligheder!