Vits: Datter går i panik, da forældrene skal skilles lige inden jul – men uventet årsag får mig til at grine højt

Man kan sige, hvad man vil om forældre. Men nogle gange viser vores mødre og fædre, at deres erfaring kan være guld værd.

Denne fiktive historie findes i mange forskellige former og på forskellige sprog, men jeg er næsten overbevist om, at den kan fremprovokere et godt grin hos de fleste.

Det hele begynder med, at en ældre far sender en SMS til sin datter, hvori der står, at han og moren skal skilles. Men denne far har et par tricks gemt oppe i ærmet…

Kilde: Unijokes.com

Dagen før juleaften valgte en ældre herre fra Frederikshavn at sende en presserende besked SMS til sin datter, som studerer i København.

Han skrev følgende:

“Jeg vil ikke ødelægge din dag, men jeg kan ikke holde det ud længere. Din mor og jeg har besluttet, at vi skal skilles. Jeg orker det ganske enkelt ikke mere! 45 år må være nok! Det er meget svært at tale om, så jeg ville sætte pris på, hvis du kunne ringe til din storesøster og fortælle hende alt.”

Datteren, som mildt sagt blev chokeret, svarede efter et par sekunder:

“Far, hvad fanden snakker du om?!”

Faren svarede:

“Vi kan ganske enkelt ikke holde det ud længere. Vi har prøvet og prøvet, men det fungerer ikke. Vi er trætte af hinanden. Kunne du ringe til din storesøster?”

Datteren ringede straks til sin storesøster, der bor i London. Hun blev også vred, da hun hørte nyheden.

“Nej, det skal fandme være løgn. De skal ikke skilles, det må ikke ske. Jeg skal nok ordne det”, forklarede storesøsteren meget bestemt i telefonen.

Hun ringede til sin far og begyndte at råbe:

“Hvad fanden har I gang i? I skal ikke skilles! I bliver hjemme og tager ikke en beslutning, før jeg er kommet hjem. Både mig og Tanja kommer hjem i morgen. Indtil da skal I ikke gøre noget, hører du?”

Faren lagde røret på og vendte sig mod sin kone.

“Ok”, sagde han. “Så er det klaret. Begge vores piger kommer hjem til jul, og de betaler sågar deres egne rejser!”

Tøv ikke med at DELE vitsen på Facebook, hvis den også gav dig et smil på læben!