Ung kone sender billede fra soveværelset til bortrejst mand, sekunder senere kræver han skilsmisse

I dag foregår store dele af vores kommunikation med omverdenen gennem teknologi. Primært mobilen er mange blevet mere eller mindre afhængige af – og det føles, som om vi bruger mindre tid på at sidde og tale med hinanden ansigt til ansigt.

Det er selvfølgelig en skam, men det er også positivt, at man kan holde kontakten ved lige, uanset hvor man befinder sig. At kunne sende billeder og hilsener til hinanden er naturligvis nogle af de goder, den teknologiske udvikling har ført med sig.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke ved, hvorvidt følgende historie er sand eller ej. Den har cirkuleret på sociale medier i et stykke tid efterhånden og omtalt i store dele af verden – men uanset hvad så synes jeg, at den er meget tankevækkende.

For man skal virkelig være forsigtig, med hvad man sender eller deler på nettet.

Hvis man ikke er forsigtig med sin håndtering af teknologi, kan det virkelig gå helt galt. Hvilket det gjorde for kvinden nedenfor. Hendes mand var ude at rejse, og som en lille hilsen til ham valgte hun at sende et billede fra parrets soveværelse, som hun havde taget ved hjælp af kameraets selvudløser. Det er der som sådan ikke noget mærkeligt ved.

Men hun begik en kæmpe brøler – som resulterede i, at hendes opmærksomme mand forlangte skilsmisse øjeblikkeligt.

På billedet nedenfor er der en lille cirkel, som måske kan give dig et fingerpeg om, hvorfor manden krævede skilsmisse. Kan du se, hvad det er?

Hvis du ikke har fundet frem til, hvorfor manden forlangte at blive skilt, så se på billedet her nedenfor, hvor vi har zoomet lidt mere ind.

Nemlig, der stikker en hånd ud fra under sengen. Kvinden havde altså været sin mand utro, mens han var ude at rejse – og elskeren forsøgte at gemme sig under sengen, da hun skulle sende en lille hilsen til sin mand.

Ingen af dem bemærkede dog, at hans hånd var synlig på billedet – men det gjorde kvindens mand, som må have fået et stort chok, da han så billedet.

Utroskab er selvfølgelig uacceptabelt, så på den måde kan man sige, at den unge kvinde fik som fortjent. Men det er samtidig et bevis på, at man skal være forsigtig, når man sender ting fra ens privatliv.

Tryk på DEL-knappen hvis du mener, at den unge kvinde fik som fortjent!