Mand klager over sin dovne kone indtil han ser graviditetstesten – og opdager at det ikke er hendes

Antallet af hjemmegående husmødre er reduceret kraftigt her i Danmark siden “gamle dage”, men statistisk set er det stadig kvinden, som tager sig af mange ekstra huslige pligter, når man får børn. Det skyldes blandt andet barsel.

Manden i denne historie arbejder på fuld tid, mens hans kone går derhjemme med barnet. Det er dog manden i forholdet, som er mest utilfreds, fordi han tager på kontoret hver dag og arbejder hårdt for at kunne forsørge familien.

En dag får manden nok og beder til Gud om at lade ham bytte plads med sin kone, så hun kan få en øjenåbning og se, hvor hårdt det er at få mad på bordet.

Gud accepterer  hans ønske, men manden havde ikke ligefrem forventet, hvordan det hele skulle udvikle sig. For det endte nemlig med, at det i stedet var manden selv, som sig en lærestreg, han sent vil glemme.

For vent bare til du ser, hvordan historien ender.

Græsset er altid grønnere på den anden side, eller hvordan er det nu lige?

Shutterstock

En mand var træt og ked af at gå på arbejde hver dag, mens hans kone var hjemme. Han ville gerne have, at hun skulle indse, hvad det tog at have et “rigtigt job” og være familieforsørger.

Manden sad på sengekanten og bad til de højere magter.

“Gud, jeg går på arbejde hver dag og knokler i 8 timer, mens min kone bare går hjemme.

Jeg vil gerne have, at hun skal vide, hvad jeg går igennem, så lad mig bytte med hende for en dag.”

Shutterstock

Gud, som med sin uendelige visdom så til situationen, bevilgede mandens ønske. Næste morgen vågnede manden op som en kvinde.

Han stod op, lavede morgenmad, vækkede børnene, gav dem tøj på, gav dem morgenmad, pakkede madpakker, kørte dem i skole, kørte hjem og hentede tøj på renseriet på vejen. Derefter stoppede han ved banken for nogle ærinder, handlede mad, kørte hjem og satte varerne på plads, betalte regningerne og kiggede familiens budget igennem.

Han sørgede også for at tømme kattebakken og vaske familiens hund i badekarret.

Efter frokost reddede han børnene senge, ordnede vasketøjet, støvsugede og vaskede køkkengulvet. Derefter var det tid til at hente børnene i skolen. Det blev lidt hysterisk med ungerne i bilen, men ellers gik alt som en leg.

Han gav dem kager og mælk og derefter lavede han lektier sammen med dem. Manden strøg også lidt, mens han så TV samtidig.

Shutterstock

Da klokken nærmede sig 17:00 begyndte han at skrælle kartofler, hakke grøntsager, stege kødet og dække bord.

Efter middagen rengjotde han køkkenet, satte i opvaskemaskinen, ordnede det sidste vasketøj, badede børnene og lagde dem i seng.

Ved 21-tiden var han fuldstændig udmattet, og selvom han ikke engang var færdig med alt, gik han ind og lagde sig. Men inden det var tid til at sige godnat, var det forventet, at han også skulle have sex, hvilket han da klarede sig igennem uden at orke at klage.

Dagen efter vågnede manden tidligt. Han faldt på knæ ved siden af sengen og bad en bøn:

“Gud, jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på.

Jeg tog på det groveste fejl, da jeg misundte min kone for at være hjemme hele dagen. Vil du venligst, venligst lade mig bytte tilbage.”

Wikipedia

Gud, med sin uendelige visdom, svarede: “Min søn, jeg føler, at du har lært en lektie, og jeg forandrer gerne tingene tilbage, som de altid har været.

Du bliver dog nødt til at vente ni måneder, er jeg bange for.

Du er nemlig blevet gravid i går aftes.”

Nogle gange skal man være påpasselig med, hvad man ønsker! Del historien med dine venner, hvis den fik dig til at trække på smilebåndet!