Kvinden er gravid i 35. uge, men nægter at stoppe med at danse – se nu når hun tager 1 skridt til venstre

Graviditeten påvirker kvinder forskelligt. Nogle kan være sengeliggende i flere uger uden mulighed for at holde et måltid mad i maven, mens andre er mere aktive end før deres graviditet.

Mange gange føles det, som om det handler om held, men man håber selvfølgelig, at det her skal være en tid fyldt med glæde, kærlighed og noget, som den vordende mor skal huske positivt tilbage på.

At have en støttende og hjælpsom familien ved sin sidder gør selvfølgelig alt lidt lettere! Det optimale er trods alt, at man skal kunne blive ved med at leve relativt uhindret, selv når man venter barn.

Sådan virker det unægteligt at være for kvinden i denne video. Hun er hele 35 uger inde i sin graviditet, men er alligevel ikke stoppet med at danse salsa. I stedet glider hun over gulvet i høje hæle, lækre smykker og smuk frisure.

Vidunderlig dans

Ifølge britiske Baby Center UK er dans en god måde at holde sig aktiv under graviditeten. Så længe man ikke har, eller får specifikke helbredsproblemer, er det en strålende måde at holde sig i form, når man venter barn. Kort sagt er det både sikkert og sjovt.

De fleste danse hjælper en med at holde sig smidig, styrker musklerne og øger ens udholdenhed. Man skal selvfølgelig være forsigtig i starten, men hvis der ikke opstår problemer, kan man sagtens trappe op i fart og tempo.

Det er virkelig vidunderligt at se, hvordan den vordende mor bevæger sig i denne video – og hun stråler af glæde.

Se den utrolige danseoptræden i videoen nedenfor!

Helt vidunderligt! Tryk nu på del-knappen for at byde dine venner på et ekstra smil i dag!