Far og 2 døtre løber pludselig ind i familiens stue – se nu familiens chok, når han vender sig om

Der er mange meninger om, hvad det vil sige at være en rigtig god far. Men at man sørger for, at ens børn har det sjovt og nyder de store højtider, kan vi alle nok være enige om, at en god far skal forsøge at bidrage til.

Og derfor tror jeg faktisk også, at faren i klippet nedenfor tog titlen som “årets far”, da han valgte at lave en danserutine med sine to døtre i forbindelse med julen. Hans dans med sine to døtre er helt fantastisk – og nu jubler hele nettet af farens dristige dansetrin i stuen!

Det hele blev planlagt sammen med hans døtre – og deres utrolige dans i stuen har nu fået stort set hele nettet til at juble.

Det her virker til at være en helt fantastisk familie!

Faren hedder Steve Haddad og bor i den amerikanske stat Michigan. De sidste par år er han blevet lidt af en sensation på nettet, efter at han med sine to døtre valgte at overraske venner og familien med en helt speciel dans juleaften.

Far og døtrene havde selvfølgelig øvet sig på dansen i forvejen, og den var i den grad noget ud over det sædvanlige!

En far efter vores smag

Faren viser virkelig sine 2 døtre, hvordan man er selvsikker og tør give lidt af sig selv. De danser til Beyoncés monsterhit “Single Ladies”. I den originale musikvideo er superstjernen iklædt en stramtsiddende bodystocking – hvilket Steve Haddad selvfølgelig også er!

Youtube

Det her er virkelig en far efter vores smag – hvilken showman!

Moren fandt straks mobilen frem og begyndte at filme det hele – og nu er videoen set over 35 millioner gange. Bestemte dele af Steves koreografi er fuldkommen genial, og familien fik sig nok et stort chok!

Se bare i videoen nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/-ee5g1NP594″ /]

Fik man ikke et smil på læben af at se det her? Enig? Så tryk på del-knappen for at sprede lidt ekstra glæde blandt dine venner på Facebook!