Vidunderligt: 10-årig pige byder sin farfar op til dans foran hele familien – slutningen er helt magisk!

Jeg kan blive helt glad i låget af at se beviser på, at vi kan mødes på tværs af generationsgrænserne! Bare fordi man er ung eller gammel, behøver det ikke nødvendigvis at forhindre os fra at gøre det, vi gerne vil.

Alder er jo faktisk bare et tal – i hvert fald hvis man gerne vil se lidt positivt på det!

Derfor er det også muligt at have det sjovt sammen, uanset om aldersforskellen er 10, 40 eller måske 60 år!

Tidligere på året så vi et helt fantastisk eksempel på netop det, da et klip med den 10-årige pige Maeve og hendes 72-årige farfar gik viralt på nettet. Selvom aldersforskellen mellem de to er 62 år, så elsker de at lave forskellig aktiviteter sammen.

Optræder efter 6 danselektioner

Mange af os elsker selvfølgelig at lave forskellige aktiviteter med vores børnebørn, men denne farfar tager det faktisk et skridt længere, end mange på hans alder kan klare.

Et par måneder før optagelsen af videoen havde Maeve spurgt sin farfar, om han havde lyst til at tage med hende til stepdanslektioner. Tanken var, at de skulle danse som en duo til danselektionerne, ifølge Youtube-brugeren Jamie J, som også er pigens mor.

Youtube

Og farfaren tøvede selvfølgelig ikke med at stille op!

Seks danselektioner senere var de to klar til at optræde foran hele familien – og resultatet af deres træning sammen er virkelig imponerende. Det er faktisk helt umuligt ikke at få et smil på læben!

Et magisk øjeblik

Alt virker til at være helt stille og roligt, da de indtager dansegulvet, men når de vender sig mod publikum og musikken starter, forstår man hurtigt, at det her er noget helt specielt!

Se det fantastiske klip nedenfor – og hold ekstra godt øje med farfaren til sidst!

Pigen og hendes farfar virker til at have et helt fantastisk forhold, og det er meget tydeligt, at de har det virkelig sjovt sammen! Tryk på del-knappen for at give dine venner muligheden for at se dette fantastiske klip!