Vidunderligt klip: 2 hunde og 4 katte hviler ved pejsen – så siger ejeren 1 magisk ord

Det er sjældent mere frustrerende at vente på noget, som når man er virkelig, virkelig sulten og middagen snart bliver serveret.

Så begynder mundvandet hurtigt at løbe i vand, og man kan fornemme, at smagsløgene bare venter på at påbegynde arbejdet.

Men det her gør sig ikke kun gældende for mennesker. Alle med et kæledyr i hjemmet kender udemærket den der glæde, der indfinder sig ved spisetid.

Det er mange gange sådan, at man på nemmeste vis vinder sin hunds eller kats kærlighed – gennem mad!

Vi kan nok alle genkende følelsen af at være sulten og være ved at tilberede en lækker madret i ovnen – og når uret så ringer for at signalere, at det er spisetid… så er entusiasmen i top!

Slår hul på dum myte

Næsten det samme gør sig gældende, når man fortæller sin hund eller kat, at det er spisetid. De siger meget sjældent nej til en godbid, men selv dyr kan være virkelig sultne.

Et glimrende bevis på netop dette finder vi i det vidunderlige klip nedenfor – som også slår hul på den dumme myte, om at hunde og katte ikke kommer godt ud af det med hinanden!

Foto: Youtube

Denne familie har 4 katte og 2 hunde. Hele gruppen har lagt sig foran pejsen, mens de venter på at få mad. Pludselig siger ejeren 1 ord bag kameraet – og da forvandles den helt rolige gruppe af kæledyr til total eufori.

Varmer hjertet

Hun siger (aftensmad på engelsk) – og så nu primært på de 3 kattes reaktion!

I al sin enkelthed er dette klip helt bedårende, og det er meget tydeligt, at disse dyr udemærket er klar over, hvad det magiske ord betyder. Sådan noget kan virkelig fascinere mig, og det varmer om hjertet at se!

Som en ægte madelsker kan jeg virkelig forholde mig til kattenes reaktion – og jeg sidder her med et stort smil på læben!

[arve url=”https://youtu.be/BzA-TMK6IuM” /]

Jeg synes virkelig, at det her klip var rigtig herligt! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!