Mand tryller foran nysgerrig orangutang – men se nu abens reaktion, når han løfter låget

Jeg elsker alle dyr, og jeg er en lidenskabelig fortaler for, at de skal leve og bo i deres naturlige miljøer. Dyr hører ikke til i en zoo eller dyrepark, men i det vilde – og hvis der er sunde og kan klare sig selv, er jeg overbevist om, at de bør leve frit.

Samtidig er der naturligvis kontrollerede steder, hvor dyrene har det godt, og hvor de kan leve lykkeligt under gode forhold. Så mener jeg, at det er lidt anderledes, især hvis formålet er at beskytte og hjælpe dyrene.

Hvilket var tilfældet for orangutangen i denne fantastiske video. Hun er nu blevet en stor succes på nettet – efter den klokkerene reaktion på et “trylletrick”.

En mand besøger dette hjem for aber, og han sætter sig på den anden side af en glasvæg for at underholde en af orangutangerne. Alt imens står en kvinde og filmer det hele.

Reaktionen er fantastisk

Manden viser aben, hvordan han lægger et genstand i et krus og herefter lukker låget.

Herefter laver han et “trylletrick” for den nysgerrige abe, som meget koncentrerer kigger på. Et par sekunder senere sætter manden kruset foran orangutangen og tager låget af, mens han vinkler kruset på en måde, så aben kan se indholdet.

Og abens reaktion er helt fantastisk! Man bliver virkelig glad i hele kroppen – og det virker til at være en glad og livlig abe!

Se det sjove og charmerende klip nedenfor!

Tryk nu på DEL, hvis abens reaktion gav dig et smil på læben!