Kun personer med helt perfekt syn kan finde den skjulte hund på billedet: Kan du?

Noget af det bedste som hundeejer er at gå en tur med sin firbenede ven i naturen og slippe ham eller hende løs.

Så plejer vovserne at sprudle af energi, og der er selvfølgelig en følelse af frihed for dem at bevæge sig frit rundt uden hverken snor eller halsbånd.

I disse tilfælde plejer hunden også at blive utrolig legesyg, og så længe man er sikker på, at hunden ikke løber væk, så plejer det at være en meget hyggelig oplevelse for både dyr og ejer.

Karen Fornos Klein er en hundeejer fra England, som for nylig, vanen tro, gik en tur i et skovområde uden for byen Surrey. Med sig havde hun sin elskede hund Ambar, som elsker at lege i naturen.

Hunden Ambar

Ambar er en legesyg lille bandit, som altid løber væk, når han slippes fri. Men Karen ved, at han altid kommer tilbage. Men netop denne dag så hun ikke, hvor hendes firbenede ven løb hen, men hun kunne dog høre ham gø.

Kiggede nærmere

Til sidst kunne hun skimte noget i skoven, og valgte at tage et billede af det hele. Bagefter, da Ambar var kommet tilbage efter sin legestund i skoven, kiggede hun nærmere på billedet og så, at hunden havde kamufleret sig på en helt utrolig måde.

Kan du se hunden på billedet her nedenfor? Jeg kunne ikke!

Hvis du var i stand til at finde Ambar, er jeg meget imponeret, så må du have røntgensyn (ja, overdrivelse fremmer forståelse) – men for os andre kommer løsningen her nedenfor!

Ja, Ambar befinder sig rent faktisk inde i den røde ring! Jeg kan ikke gøre det tydeligere end det!

Tryk gerne på del-knappen for at se, om dine venner er lige så skarpsynet som dig!