Hunden tages på fersk gerning da ejerens æg forsvinder – reaktionen er vidunderlig

Sociale medier og internettet generelt er fyldt med sjove hundevideoer. Nogle af dem er sødere end andre, mens andre får en til at grine højt – og visse videoer indeholder begge parametre. Kort sagt kan man under alle omstændigheder konstatere, at vores firbenede venner er helt vidunderlige!

Når jeg finder en sjov video, kan jeg godt finde på at sende den videre til mine venner. Mens nogle efterhånden er ved at blive træt af det, er der mange, der reagerer på samme måde som mig selv – altså at man bliver helt glad ind i sjælen.

Tidligere i dag fandt jeg det fantastiske klip nedenfor, som nu har taget internettet med storm!

En hundeejer har netop lavet to hårdkogte æg, som han efterfølgende lagde på køkkenbordet. Men da han kommer tilbage til køkkenet, opdager han, at nogen har stjålet maden.

”Græder af grin”

Mistanken blev straks rettet mod familiens søde hund – for der er nemlig sket noget med hundens kinder. De er større end normalt…

Twitter

Hunden har den sjoveste reaktion, da ejeren Stevie konfronterer den!

Se selv i det korte klip nedenfor ved at trykke på play-knappen!

Efter offentliggørelsen af videoen på Twitter er Stevie blevet tæppebombet med positive reaktioner!

Øjnene afslører virkelig, at hunden er skyldig, da han bliver taget på fersk gerning, og til sidst orker gavtyven ikke at skjule æggene længere.

Mit gæt er, at ejeren var nødt til at lave et par nye æg, men det kan han nok leve med efter at have fanget denne sjove episode på film!

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!