Hund spiller død for at undgå at komme til dyrlæge – så hører vovsen velkendt lyd fra døren

Som vi alle ved, er hunde meget intelligente. At have hund i hjemmet er som at have et ekstra familiemedlem. Det er en, man griner med, leger med, skændes med og kort sagt har et meget tæt forhold med.

Hunden Lulu er ingen undtagelse. Hun har boet med sin familie i flere år, og har lært meget af sine ejere.

Så da det var tid til et dyrlægebesøg, kunne Lulu selvfølgelig fornemme det – og valgte at spille død for at undgå turen til dyrlægen.

Men det gik ikke helt efter planen.

Ejeren Micki er fuldt ud klar over, hvad hendes hund har gang i – og hver gang ordet “dyrlæge” (“vet” på engelsk”) nævnes, kan man næsten se, at lille Lulu stivner. Hun ved med garanti, at besøget hos dyrlægen er uundgåeligt, men denne lille bandit har tænkt sig at gøre et desperat forsøg.

Snyder den “døde” hund

Ingen kæledyrsejere elsker at tage sit dyr til dyrlægen, men det er trods alt noget, der skal gøres. Det er for kæledyrets eget bedste. Men det kan være lige så hårdt for ejerne som for dyret, dog havde Micki den perfekte løsning denne morgen. For hun vidste præcis, hvad hun skulle gøre for at få Lulu ud af sengen.

Youtube

Begge er meget stædige – det er meget tydeligt. Selv da tæppet bliver fjernet fra hunden, virker det til, at han aldrig skal vågne igen. Men så laver ejeren en velkendt lyd fra den anden side af sangen – og så er Lulu pludselig klar!

Vågner straks

Hun finder ud af, at “døde” hvalpe ikke får godbidder, og pludselig er det en god dag for den søde hund!

Videoen minder mig faktisk om, da man selv var ung. Alle kan vil huske de dage, hvor man ikke havde lyst til at tage i skole, men så kom forældrene og hev en ud af sengen. Til sidst endte dagene trods alt med at blive gode.

Hvilket nok også var tilfældet for Lulu!

Tryk nu på DEL-knappen, hvis videoen gav dig et smil på læben!