Udmattet hest er træt af at bære rundt på tunge turister – slår den til med hård hævn

Jeg hader, når dyr udnyttes eller misbruges.

At de bruges som turistattraktioner eller til at udføre slidsommelige jobs under kummerlige forhold – det får mig til at koge over.

Hvis vi nu tager heste som et eksempel, så kan man selvfølgelig ride på dem. De syntes de fleste heste også er sjovt, men så skal man som ejer være sit ansvar voksent og behandle dyrene med respekt.

Men sådan er det desværre ikke altid. Mange fokuserer kun på egen vinding, når de bruger dyr til turistattraktioner, og virker til at være ligeglade med deres velbefindende. Jeg har absolut ingen sympati med sådanne idioter – og ifølge mig fortjener de en eller anden form for straf.

Ny video går viralt

Det samme gør sig gældende for turister, der vælger at betale penge, så dyremishandlingen bare han fortsætte. Det gælder selvfølgelig ikke mange, da mange er dygtige til at respektere deres dyr – og de skal selvfølgelig hyldes.

Men nu går en video fra juni viralt på de sociale medier – og den handler netop om vanrøgt af dyr i turistindustrien.

Youtube

I videoen ser vi en hest, der tydeligvis er træt af at bære rundt på tunge, dovne og betalende turister. Nu må det være nok, virker det til, at hesten tænker.

I videoen skal de krydse et lille vandløb, og i starten er det meget tydeligt, at hesten ikke har lyst til at gå over på den anden siden, men den vælger til sidst at give sig. Men det virker til, at denne hest har en genial hævn i sigte!

Fik en lærestreg

Tyler og Ariel, som rytterne hedder, skal nemlig ikke slippe så nemt.

Youtube

Hesten krydser vandløbet, men kort efter slår karma til med fuld kraft. De endte nok på en måde, som turisterne ikke havde forestillet sig – og jeg gætter på, at de tænker sig om en ekstra gang, før de sætter sig på et træt og udmattet dyr.

Se selv i videoen nedenfor!

Synes du, at hesten gjorde det rigtige? Så tryk på del-knappen – sammen kan vi hjælpe med at stoppe al mishandling af verdens dyr!