Flodhesten slår en gigantisk prut – utrolig video har fået millioner til at skraldgrine

De fleste af os har nok oplevet at have haft gas i maven, man bare er nødt til at komme af med. Ofte opstår problemet i situationer, hvor det kan blive lidt pinligt at slå en prut.

Det er ikke altid så nemt at kontrollere tarmgasserne, men det er trods alt høfligt at prøve at forsøge. At forpeste luften, så det stinker i flere minutter, er trods alt ikke rart for nogen.

Men hvis prutter havde været en olympisk gren ville denne flodhest med garanti have vundet guldmedalje!

Flodhesten er i den grad et tank i dyreriget, og hører som alle andre vilde dyr hjemme i sine naturlige omgivelser. Desværre har ikke alle dyr mulighed for at leve frit på savannen, i skoven eller i havet. Nogle dyr lever i fangenskab af forskellige årsager.

Det er selvfølgelig ikke noget, vi kan lide, men det er trods alt virkeligheden – selvom man gerne ville ønske det var anderledes.

Fået øgenavn

Dyr i zoologiske haver har forskellige levevilkår, men flodhesten i videoen nedenfor har kun én ting at sige til de mange hundredvis af besøgende, der slår turen forbi hans indhegning for at tage billeder.

Og der er ingen tvivl om budskabet!

Public Domain Pictures

Siden offentliggørelsen af videoen med flodhestens “kommentar” til de mange besøgende er den blevet et viralt hit, og er i skrivende stund blevet set over 40 millioner gange på Youtube. Nu har han fået øgenavnet “Harry, The Farting Hippo” – og er blevet lidt af en berømthed!

Efter at have set videoen nedenfor vil du med garanti forstå hvorfor!

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!