Ejer tror at planen skal forhindre katten fra at vække ham, men se nu dyrets geniale løsning

Katte er utroligt kloge, og man kan nemt komme til at undervurdere deres intelligens, når man primært ser dem ligge og slappe af rundt om i huset.

Men de har en imponerende evne til at lære, hvordan det hele fungerer – og herefter bruge det til deres fordel.

Hvilket følgende klip, som er blevet set over 22 millioner gange på Youtube, er et glimrende bevis på.

Katte er meget kloge og lærer hurtigt. Det er ikke en tilfældighed, at de sætter sig ved altandøren og mjaver lidt sødt, når de gerne vil lukkes ind. De ved ganske enkelt, at det under normale omstændigheder har den ønskede effekt.

En del katte er dog usædvanligt kloge. De skiller sig ud fra mængden på grund af deres intelligens.

Hvilket er tilfældet med katten Mulder. Hans ejer var begyndt at vågne om natten, fordi familiens kat havde lært at åbne døre. Derfor kunne han stort set bevæge sig mere eller mindre frit rundt i hele huset.

Balje med vand

I klippet (nedenfor), som er blevet set over 22 millioner gange på Youtube, viser ejeren først, hvad Mulder gør, når han bliver lukket inde i et rum, hvor han ikke har lyst til at være. Han åbner døren og kommer ud igen.

Men for at katten skulle blive lidt mere begrænset i forhold til, hvor han kunne være i huset og ikke vække alle om natten, valgte ejeren at stille en stor balje med vand foran soveværelsesdøren.

For som du ved, kan katte ikke lide at blive våde, da kattens pels isoleringsevne svækkes ved befugtning. Og i dette tilfælde gjorde Mulder alt for at undgå at falde ned i vandet.

Se nu hvad han gør. Det er utroligt fascinerende! Jeg kan ikke lade være med at grine stort, når jeg ser den kloge kats kreative løsning!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/blSl487coFg” /]

DEL hvis du også blev imponeret af katten Mulder!