Dyrepasser har ikke tid til at lege med pandaunge – men nu får ballademagerens reaktion hele nettet til at grine

Efter en lang og træls dag plejer jeg at finde sjove, søde klip på nettet, som kan forhåbentlig kan være med til at gøre mit humør lidt bedre.

Hvis der er noget, der virkelig kan få mig til at grine, er det, når vilde dyr laver narrestreger – som når de viser prøver på menneskelige karaktertræk eller laver noget uventet.

Dette vidunderlige klip (nedenfor) fra en zoologisk have i Kina har nu fået over 200 millioner (!) til at grine højt på Facebook – og det er slet ikke svært at forstå hvorfor!

I videoen nedenfor ser vi en pandaunge indhegnet i en zoologisk have, der arbejder med at bevare den tidligere så truede dyreart.

Legesyg ballademager

Selvom jeg ikke bryder mig om, at dyr holdes i fangenskab, er arbejdet med bevaringen af dyrearter rigtig vigtigt. Man kan selvfølgelig også komme ind og så de mange utroligt fascinerende dyrearter, der er i en zoologisk have, men i dag er det trods alt ikke deres vigtigste formål – det er arbejdet med at oplyse samt bevare verdens dyrearter.

Facebook/iPanda

I klippet nedenfor er en dyrepasser i fuld gang med at gøre rent inde hos den lille panda. Den lille ballademager er i et vildt legehumør, men dyrepasseren har desværre ikke tid, da han har for travlt med at lægge bambus frem. Men den sorthvide bjørn er en meget bestemt bandit.

Facebook/iPanda

Fredelige dyr

Dyrepasseren løfter ham op og væk for at kunne arbejde i fred, men se nu pandaungens reaktion – som gentages flere gange! Det er så nuttet, at jeg bliver helt varm om hjertet, og det er meget tydeligt, at den søde bjørn elsker sin dyrepasser!

Der hersker ingen tvivl om, at pandaer er venlige og fredelige dyr!

#MoodBooster–Nanny, play with me, no working!–Baby, just a minute.–hmmm, I will stop you with my cuteness!

Posted by iPanda on Wednesday, February 22, 2017

Jeg syntes virkelig, at dette klip var utroligt sjovt! Er pandaen ikke bare alt for nuttet? Enig? Så tryk på del-knappen for at give dine venner noget at smile af i dag!