Babyen slår en kæmpe prut – se nu hundens reaktion, som får alle til at grine

Noget af det mest menneskelige og naturlige er at prutte. Vi gør det alle – uanset om vi vil indrømme det eller ej. De fleste vælger at gøre det i private sammenhænge, som eksempelvis på toilettet – hvilket selvfølgelig er det mest ideelle sted til netop denne “aktivitet”.

Men det kan dog godt være svært at holde en stor prut tilbage. Du kan med garanti genkende situationen, hvor det bobler i maven, og man bare er nødt til at slippe den overskydende gas ud. Af uransagelige årsager har det en tendens til at ske på de helt forkerte tidspunkter. F.eks. ved møder eller under aftensmaden.

Humor om lort og prutter er selvfølgelig lidt barnligt, men det skal også være tilladt at grine af sådan noget. Jeg gør mig sjældent store tanker om, hvad andre tænker, og tillader mig derfor selv at grine af sådanne skøre ting.

Vi har tidligere skrevet om den pruttende flodhest og den søde kat, der hævner sig på en pruttende hund. Netop de artikler har vores læsere elsket, så derfor tænkte jeg, at jeg ville byde på endnu en af slagsen!

Letter trykket

I denne video, der er set over 500.000 gange, ligger en lille baby på en sofa. Ved siden af sig har han familiens hund – og de to virker til at være rigtig gode venner.

Ved et rent tilfælde har moren fundet kameraet frem for at filme sin søn og hund, men tidligt i videoen bemærker hun, at babyen snart skal lette trykket.

Stor prut på vej

Moren er hvert fald overbevist om, at en lille prut er på vej, og hepper på sin søn for at få ham til at slå den.

Og pludselig giver det et ordentligt brag i bleen, hvorefter hunden reagerer øjeblikkeligt. Jeg vil ikke afsløre for meget, du er selv nødt til at se videoen. Selvom man ikke ligefrem dør af grin, så sidder jeg her og fniser glad her foran computeren!

Hunden flygtede fra sofaen, da det gik op for ham, hvad der lige var sket. Ingen har trods alt lyst til at få slået en brandskid lige i ansigtet, så jeg kan sagtens forstå hunden. Men det er dog sjovt, at han splitsekundet efter prutten går fra at være helt afslappet til at flygte.

Tryk nu på DEL for at sprede grinet videre til dine venner!