Annie hører sin yndlingssang i bilen - men se nu hundens reaktion fra bagsædet

Annie hører sin yndlingssang i bilen – men se nu hundens reaktion fra bagsædet

På mange måder ligner hunde mennesker. De har mange forskellige følelser i deres pelsede kroppe, og er ligeledes i stand til at sætte pris på musik.

Studier har også vist, at klassisk musik for eksempel har en beroligende påvirkning på hunde, hvilket det også har på mennesker.

Men hunden Lola virker dog til at have en forkærlighed for klassisk rockmusik – noget som ejeren Annie heldigvis formåede at forevige på film!

Det at elske musik er ikke noget unikt for os mennesker – det gælder også for vores bedste venner, nemlig hunde.

Reducerer stress

På internater for efterladte hunde er det ikke ualmindeligt, at personalet spiller klassisk musik for hundene, da det ifølge studier reducerer stress.

Musik hjælper også hunde med at lukke andre lyde ude, som normalt kan virke skræmmende og stressende, såsom torden og fyrværkeri.

Synger med på klassikeren

Men hunde kan også elske mere “støjende” musik – som eksempelvis klassisk rock, som Queen.

For det er nemlig en rigtig Queen-klassiker, som ejer Annie tænder for i bilen, da hunden Lola ligger og sover på bagsædet – indtil sanges omkvæd tager fart.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men wow, Lola har en imponerende sangstemme!

[arve url=”https://youtu.be/3B_W_CZfVtc” /]

Jeg kunne ikke lade være med at grine, da Lola begyndte at synge med på sangen! Tøv ikke med at dele videoen med dine venner på Facebook, hvis hundens reaktion gav dig et smil på læben!