3 heste lukkes ud i meterdyb sne – men se nu, hvordan hesten til venstre reagerer

Jeg bliver altid i rigtig godt humør at af se glade og legesyge dyr.

Det behøver som sådan ikke at være så spektakulært eller kompliceret – ren og skær lykke, ægte begejstring og spontanitet er svært at modstå.

Klippet nedenfor fik det til at sitre i hele kroppen! De her fantastiske heste viser nemlig prøver på legesyge og ægte glæde!

Heste er fascinerende, smukke og majestætiske dyr. De har en utrolig evne til at danne stærke bånd med mennesker, og har også et utrolige følelsesregister. Hvis en hest har det godt eller er nedtrykt, mærker man det ofte let, uden man behøver at være ekspert på området.

Vild begejstring

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at ægte glæde hos en hest kan vække så stærke følelser for mennesker. Mange gange tror jeg faktisk, at vi ligner hinanden mere, end vi har lyst til at indrømme. Nogle gange skal der ganske enkelt ikke så meget til, før man bliver lykkelig.

I videoen nedenfor er 3 heste blevet lukket ud i en indhegning med meterdyb sne. Man kan godt få den tanke, at hestene vil tage det lidt forsigtigt, men det er ikke tilfældet. For her er leg og sjov i højsædet – og de hopper og løber rundt!

En af hestene kan slet ikke styre sin begejstring, da han opdager det spændende, hvide “materiale” i indhegningen. Han sparker bagud, løber frem og udstråler total harmoni!

Du vil med garanti blive i godt humør af se dette fantastiske klip!

Horses Run Around And Play In Snow

These horses playing in the snow will make your day 😍🐴

Posted by UNILAD on Friday, December 13, 2019

Helt vidunderligt! Man bliver i godt humør af at se de legesyge heste lege i sneen! Enig? Så tryk på DEL for at give en af dine venner et ekstra smil på læben i dag!