Mor har lånt en af sønnens sutter, så strækker han sig langsomt frem og får hele nettet til at grine

Jeg tror ikke, at der findes noget mere charmerende end en glad baby. Mange gange er de ekstremt nemme at få til at grine, og har en helt unik evne til at sprede deres lykke til alle, der er omkring dem. For det er svært ikke at blive varm i hele kroppen, når man ser småbørns smil eller hører deres grin.

Hvilket dette klip (nedenfor) er et glimrende eksempel på. Selvom der ikke ligefrem sker noget chokerende, så er det alligevel noget af det mest vidunderlige, jeg har set i meget lang tid!

Det er faren, som har fundet kameraet frem for at filme, da moren leger med deres søn Penn. Hun har lånt en af drengens nye sutter og puttet den ind i munden, men se nu reaktionen, når hun tager den ud!

Den lille dreng kan ikke lade være med at grine, og det er noget af det mest smittende, jeg nogensinde har set. Selv sidder jeg her og griner højt bag computeren – og det skyldes denne lille charmetrold.

Kan ikke lade være med at grin

Forældrene virker til at være lidt forbløffede over sønnens sprudlende reaktion, for de har også svært ved at lade være med at grine. Midt i klippet har den lille fyr lidt problemer med balancen, men så snart han sætter sig op igen, kommer en ny bølge af smittende grin!

Helt vidunderligt! Start klippet her nedenfor for at lade dig charmere!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=N1umP1iL3NE” /]

Tøv ikke med at DELE, hvis den lille fyr fik dig til at trække på smilebåndet!