Babyen har endnu ikke lært at gå – men se nu det ufattelige, når musikken starter

Jeg er overbevist om, at de fleste kan blive enige om, at børn er helt vidunderlige, og at følge deres udvikling i de tidlige år er utroligt fascinerende. Jeg husker ofte tilbage på tiden, hvor mine unger var små, og det var virkelig skønt og berigende at være med til at forme dem som hele mennesker.

Selv de mindste udviklingstrin skaber stor glæde i den periode – at de lærer at stå oprejst, gå og spise selv fik jo næsten en til at måbe, og de øjeblikke glemmer jeg aldrig. Jeg tror, at de fleste forældre forstår, hvad jeg mener.

Nu hvor mine børn er blevet ældre, har de selvfølgelig ikke samme behov for hjælp og støtte fra mig længere – men jeg står selvfølgelig altid klar, hvis de har brug for det.

Selv fra en meget tidlig alder har børn ofte en helt unik evne til at overraske. Det er selvfølgelig en stor del af deres charme, da man sjældent ved, hvad der kan ske med en lille krudtugle i hjemmet. Dagene ligner sjældent hinanden, men fælles for alle dage med et barn i hjemmet er, at de er fyldt med glæde, omtanke og kærlighed.

En rigtig charmetrold

Moren i dette vidunderlige klip, som er set af over 7 millioner på Youtube, bemærkede, at hendes lille datter elskede musik. Det viste pigen med forskellige bevægelser, og hun lyste ofte op som en sol, når der blev spillet musik i hjemmet.

Selvom den søde pige endnu ikke har lært at gå, så har hun en utrolig fornemmelse for montorik og musik, og det kan du se et imponerende bevis på i videoen nedenfor.

Her ligger pigen på ryggen på et blødt tæppe på gulvet, da moren tænder for musikken – og se nu den utrolige reaktion!

Selvom musikken er tilføjet videoen efterfølgende, er det utroligt fascinerende at se den lille pige bevæge sig og næsten danser til musikken.

Se det vidunderlige klip med den lille charmetrold her nedenfor!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=9qcudSiuaFM” /]

Børn er helt vidunderlige! Enig? Så tryk på del-knappen for at sprede lidt ekstra glæde til dine venner!