3 piger i kjole indtager pludselig scenen – se nu, når Johanna vender sig om og får alle til at juble

En positiv overraskelse eller noget uventet har altid haft en unik evne til at gøre mig i godt humør. Du ved, når man bare sidder og måber og efterfølgende aldrig glemmer, hvad man lige har oplevet.

Shows og optrædender af forskellige slags har gentagne gange budt mig på netop dette. Måske skyldes det noget så simpelt, at man undervurderer personen på scenen, eller så kan det være, at man bliver helt målløs over de mange ekstremt dygtige og talentfulde artister.

Det er sådanne personer, som er med til at sætte kulør på tilværelsen, og det skal vi selvfølgelig være glade og taknemmelige for.

Videoen nedenfor fik mig til at tænke tanken: “Wow, det her er virkelig utroligt!”

Det er 3 unge piger, som indtager scenen for at optræde med et nummer, som de fleste blandt publikum ikke ved, hvad handler om. Man kan dog godt regne ud, at de skal danse, men ikke meget mere end det.

Set af over 13 millioner

Så starter musikken, og det viser sig at være Aretha Franklins klassiske “Respect”, der strømmer ud af højttalerne. Pigerne lader ikke publikum vente, men starter straks deres herlige optræden.

Publikum begynder hurtigt at grine, for pigerne på scenen er ikke bare dygtige, deres dans er også lidt sjovt.

Det er en velkoordineret og genial sammensat koreografi, der bringer stor glæde – og det er ikke underligt, at klippet er blevet set af over 13 millioner på Youtube.

Personen bag kameraet kender pigen i midten, Johanna, og i videoen får hun dermed lidt ekstra opmærksomhed. Hun byder også på et imponerende sjov, ligesom sine venner på siderne! Der hersker ingen tvivl om, at de tre piger har personlighed!

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!