3-årig pige poserer på scenen – vender sig om og får verden til at juble

Jeg elsker at blive chokeret – på en positiv måde.

Du kender med garanti den der følelse, når man ikke helt ved, hvad man skal forvente, men det så ender med succes, glæde og eufori. Det han redde hele ens dag – nogle gange en hel uge. Man kan ganske enkelt ikke få nok af positive overraskelser.

Især ikke når det involverer børn. De har i den grad en evne til at overraske os voksne, og nogle gange er det næsten, som at man taber hagen.

Utroligt imponerende

Hvilket også var tilfældet, da lille Roxy Brennan indtog scenen (i klippet nedenfor). Pigen var kun 3 år gammel, da hun deltog i den amerikanske konkurrence KAR National Dance Competition. Publikum var meget forventningsfulde, da Roxy gjorde sig klar til sin optræden – iklædt en flot kjole.

Den 3-årige pige stillede sig først med ryggen til publikum, men da musikken startede, begyndte hun at bevæge sig – og snart gik showet i gang.

Pigens lave alder gør hendes optræden ekstra imponerende – og hun bliver garanteret en fremtidig stjernedanser. Hun er et supertalent! Publikum bliver helt vilde, og kan ikke få nok af Roxy og hendes dans!

Hun sprudler i rampelyset – og jeg kan ikke stoppe med at smile af dette vidunderlige klip! Man kan blive ved med at se det flere gange i træk!

Over 1,5 millioner verden over har nu set den utrolige danseoptræden!

[arve url=”https://youtu.be/PPaFz-UrFdc” /]

Hun er virkelig talentfuld! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også give dine venner muligheden for at se denne fantastiske optræden!