2-årig pige tages på fersk gerning med hundemaden – men bortforklaringen får alle til at skraldgrine

Noget af det beste ved børn er at kunne følge deres første år. Fra skrigende nætter, indtil de begynder at blive rigtige mennesker med tanker og udtryk, der får dig til at grine højt.

Før du ved af det, sidder du og har alverdens diskussioner med ungerne.

Det kan selvfølgelig skabe nogle bekymringer, men også bidrage med masser af grin og glæde!

Den 2-årige pige Lilyana er et vidunderligt bevis på dette.

Den lille pige er netop blevet taget på fersk gerning af sine forældre, mens hun leger med hundens mad – noget datteren selvfølgelig ikke må.

Nægter alt

Lilyana svarer med det samme og vil slet ikke indrømme, at hun rørte vovsens aftensmad – og i et skarpt skænderi med mor Sarah forklarer hun bestemt, at det, hun er anklaget for, absolut ikke skete.

– Diskussionen startede tidligere, da jeg stod og vaskede op. Lilyana rørte næsten ved en skarp kniv, og hendes far bad hende derefter lade være. Hun svarede så, at hun ikke havde rørt kniven, siger moderen til Daily Mail om, hvordan det hele startede.

Youtube

– Da jeg var færdig med opvasken, var Lilyana gået hen til hundeskålen. Det så ud som om hun rørte ved hundefoderet, så jeg spurgte hende, hvorfor hun gjorde det. Så var det hele igang, siger Sarah til Daily Mail.

Se den sjove video her

Mod slutningen blandede far Tim sig også i det hele – og det bliver en livlig diskussion, der får dig til at smile med hele ansigtet. Den lille piges beslutsomhed og frustration er helt vidunderlig!

Klippet har nu charmeret tusinder verden over – her kan du se det hele!

Toddler denies touching dog food when questioned by parents

This toddler refuses to tell the truth! 😂 via Jukin Media #adorable #lol #cute #love #dog #omg

Posted by Daily Mail on Thursday, October 29, 2020

Det er en meget bestemt lille dame, som man ikke kan lade være med at grine ad! Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at sprede grinet videre!