6 kvinder stiller sig på række og smider tøjet – hyldesten til ældre kvinder får nu millioner til at juble

Der er både fordele og ulemper ved at blive gammel. Nogle gange kan man selvfølgelig drømme sig tilbage til at være 20 år igen og have en drømmekrop, men samtidig kan man i sin alderdom læne sig tilbage med visdom og erfaring, man har samlet gennem et langt liv.

Personligt har jeg ingen problemer med at blive ældre, og jeg glæder mig faktisk til at gå på pension. Så længe man er sund og rask, får man masser af tid til at gøre det, man gerne vil. Selvom mange ikke nyder at passere de 50, 60 eller 70, er det faktisk muligt at have det sjovt alligevel.

Det er vigtigt at nyde det liv, vi får har på jorden, Man får sjældent noget ud af at gå at være sur eller brokke sig hele tiden. Hav det sjovt og nyd livet så vidt muligt!

En ørehænger

Tilbage i 2014 udgav Donnalou Stevens en hyldet musikvideo, der selv i dag er en af de mest spillede på Youtube. Sammen med sine veninder fremfører hun en sang om ældre kvinder (sangen hedder “Older Ladies” – og er en hyldest til at alle verdens skønne damer.

Youtube

Selv om man har fået lidt flere rynker, end da man var 20, så er man alligevel smuk – og de mænd, der ikke accepterer det, kan faktisk skride af helvede til. Det er faktisk sangens budskab, og det finder jeg helt genialt!

Youtube

Derudover er selve melodien lidt af en ørehænger – og jeg smilte bredt gennem hele videoen, der er blevet set over 16 millioner gange! Det virker til, at det, der har gjort videoen til et viralt hit, er, at bedstemødrene “smider tøjet” i videoen som et symbol for ikke at skamme sig over sin krop!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=O4QzHeUE-CM” /]

Helt personligt synes jeg, at det her er et genialt initiativ, og man skal selvfølgelig ikke skamme sig over sin krop, fordi man bliver ældre! Tryk på del-knappen, hvis du er enig, så kan vi sprede det vigtige budskab videre!