Geniet sender hård provokation til alle letkrænkede på jobbet – jeg kan ikke stoppe med at grine

Her i det herrens år 2018 er der utroligt mange ting, man skal tage hensyn til, når større arrangementer skal afholdes i Danmark.

Flere er af den overbevisning, at alt for mange danskere ganske enkelt er for letkrænede, men samtidig må man ikke glemme, at vi er nødt til at respektere alles følelser og vilje.

Hvorvidt jeg er enig i, at vi i dag mange gange bliver rasende over den mindste detalje – det vil jeg ikke komme ind på. Men at vi alle er nødt til at tænke os om et par gange end for bare 10-20 år siden, før vi åbner munden i frygt for, at andre bliver krænkede – det kan vi nok alle blive enige om. Det er selvfølgelig både godt og ondt.

Jeg er faktisk overbevist om, at alle der arbejder ved en større virksomhed, kan genkende en lignende mail-udveksling som den nedenfor. Men selv om du ikke gør, tror jeg faktisk, at du stadig vil finde det sjovt. For det stikker fuldkommen af, desto mere man læser!

TIL ALLE MEDARBEJDERE:

Det er med stor glæde, at jeg kan informere jer om virksomhedens årlige Sankt Hans-fest, der skal fejres med udendørs grillning ved festpladsen den 20. juni. Vi arrangerer borde og stole, udendørs bar, salatbuffet og et tomands-orkester kommer for at spille hyggelige sommersange i løbet af aftenen.

Der er rig mulighed for at slappe af og nyde aftenen i gode kollegers selskab! I kan glæde jer til at møde firmaets leder, der skal holde båltale og sætte ild til heksen. I må meget gerne medbringe snaps til eget behov – virksomheden sørger for gratis vin, øl og alkoholfrit! Jeg ønsker jer og jeres familier en god Sankt Hans-fest!

Tina Jensen, Ansvarlig for personalespørgsmål


3. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE

For at imødekomme nogle af jeres kollegers klager, har vi valgt at lave lidt ændringer.

Med tanke på at Sankthans grunder i en oldgammel tradition, hvor vi gør noget så uhørt som at brænde hekse, har vi valgt at kalde vores møde “sommerafslutning”. Derfor vil vi heller ikke tænde bål eller synge sange. Jeg ønsker jer og jeres familier en god aften.

Tina Jensen, Ansvarlig for personalespørgsmål


4. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE

Efter klager fra et medlem af Anonyme Alkoholikere har vi besluttet, at vi har “tørt” bord. Derfor kommer vi kun til at servere alkoholfri vin og øl til buffeten.

Med tanke på de lønforhandlinger, der foregår i firmaet, har fagforeningen forbudt jer at medbringe jeres egen snaps. For de mener nemlig, at det er en hån mod de lavstlønnede medarbejdere, at de skal føle sig tvunget til at medringe deres egen snaps. Derfor vil det være forbudt at medbringe egen alkohol med til Sankhans-festen.

Tina Jensen, Ansvarlig for personalespørgsmål


8. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE

For at tilfredsstille alle afdelingens medlemmer af “Weight Watchers” kommer vi til at stille et bord et stykke væk fra grillen. Derudover har vi også sørget for et mobilt toilet til de to, der er gravide.

Jeg har besluttet, at homoseksuelle mænd kan sidde ved siden af hinanden. Lesbiske kvinder behøver dog ikke sidde ved siden af de homoseksuelle mænd, de får ganske enkelt et bord for sig selv. De homoseksuelle mænd får selvfølgelig en kæmpe buket blomster på deres bord!

Er I tilfredse nu?

Tina Jensen, Ansvarlig for galehuset


10. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE

Efter samtale med nogle medarbejdere har vi besluttet at afskærme rygere fra ikke-rygere. Derfor kommer de til at sidde ved borde i hver deres ende af festpladsen.

Alternativt bliver rygerne placeret i et telt, der fungerer som en rygekabine, hvor de er fanget i deres eget røg. Som en anden mulighed kan man sætte alle ikke-rygere i redningsbåden ude på søen, der, som i ved, ligger lige ved festpladsen!

Tina Jensen, Ansvarlig for undertrykkelse af personale


11. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE

Vegetarer! Hvor har jeg bare ventet på jer! Jeg er fuldkommen ligeglad med, hvad I mener: Vi kommer til at grille lækre bøffer!

Hvis I har lyst, må I hjertens gerne flyve til månen den 20 juni, så I kan sidde så langt væk som muligt fra “dødsgrillen”, som I kalder den.

Nyd salatbuffeten og spis rå tomater! Forresten: Tomaterne har også følelser. De skriger, når man skærer i dem, jeg har selv hørt det. Så kan I lære det! Jeg ønsker jer alle en rigtig dårlig Sankthans.

Kællingen på tredje


15. juni

TIL ALLE IDIOTER PÅ AFDELINGEN

Jeg har fået et spørgsmål fra nogle miljøtosser, der spørger, hvorfor vi absolut er nødt til at brænde organisk materiale og ødelægge ozonlaget, når vi skal grille.

Jeg er fuldkommen ligeglad med jeres forpulede fest!!! Gør hvad fanden I har lyst til!

Tosse-Tina.


16. juni

TIL ALLE MEDARBEJDERE:

Jeg er sikker på, at jeg taler for os alle, når jeg ønsker og håber, at Tina Jensen snart får det bedre.

Jeg ville sætte meget pris på, hvis I ville sende mange “God Bedring”-kort til afdeling 32, Psykologisk Afdeling her i byen. Imellemtid har ledelsen besluttet, at vi aflyser festen den 20. juni.

I stedet får I fri den eftermiddag på virksomhedens regning.

Frederik Kristensen, Midlertidig ansvarlig for personalespørgsmål

Tøv ikke med at DELE, hvis du heller ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet!