Idiot vækker katten voldsomt under luren i lænestolen, sekunder senere tager dyret genial hævn

Findes der noget skønnere, end når en person, der virkelig opfører sig dårligt, rammes af karma – og får en smagsprøve på sin egen medicin? Jeg tror det ikke! Jeg synes hvert fald, at det kun er godt, at man bliver gjort opmærksom, når man gør noget idiotisk.

Det kan forhåbentlig føre til, at man tænker sig om en ekstra gang, før man opfører sig idiotisk igen – eller så bliver det ganske enkelt bare en skøn hævn for dem, der blev udsat for den dårlige behandling.

Under alle omstændigheder synes jeg, at vi bør være venligere mod hinanden. For hvis vi behandlede hinanden ordentligt, mindskes behovet for sjove og smarte revancher også drastisk.

Jeg har virkelig et anstrengt forhold til personer, der mishandler eller ikke behandler helt uskyldige dyr ordenligt!

I dette klip (nedenfor), som er et viralt hit på nettet, går en katteejer hen og tager sin kat i nakkeskindet – hvorefter han kaster ham væk fra den lænestol, hvor katten ligger og slapper af.

Herefter forsøger han også at sparke det lodne geni (skal det vise sig) væk, men katten undgår med nød og næppe sparket.

Under alle omstændigheder synes jeg, at denne katteejer opfører sig tåbeligt. For han behøver slet ikke at være så hårdhændet mod sin kat. Det er der absolut ingen grund til, og han kunne sagtens have fjernet katten på en venligere og behageligere måde.

Rammes af karma

Nuvel – katten får taget sin søde hævn et par sekunder senere, efter manden har sat sig ned for at spille guitar i lænestolen.

Det er aldrig sjovt, når nogen kommer galt af sted, men nu skete der ikke noget alvorligt som følge af kattens geniale hævn – men manden fik virkelig en smagsprøve på min egen medicin, og det gav mig et stort smil på læben!

[arve url=”https://youtu.be/Ya_m3_EMv6g” /]

Del hvis kattens hævn gav dig et smil på læben!