Vits: Lars skal have en "trekant" med mor og datter - 1 time senere afsløres det frygtelige

Vits: Lars skal have en “trekant” med mor og datter – 1 time senere afsløres det frygtelige

Det er vigtigt at have rimelige forventninger, for ellers er der altid risiko for at blive utroligt skuffet, hvilket ikke er behageligt. Især når man er meget glad, spændt og forventningsfuld.

Bare spørg manden i denne sjove historie, der ganske vist er fiktiv, men den berører emnet på en helt genial måde. Jeg hørte historien for første gang i 80’erne, men det var i en lidt anden udgave.

Men hånden på hjertet grinede jeg lige så stort denne gang, da en god vits aldrig bliver for gammel!

Lars var blevet en liderbuk på sine gamle dage, og en aften kom han til at sidde ved siden af en ældre kvinde på en bar. Hun så virkelig godt ud, selv om hun sagde, at hun fejrede sin 67 års fødselsdag den aften.

Faktisk begyndte den ældre kvinde at se bedre og bedre ud, som aftenen skred frem, og Lars tænkte, at hun garanteret havde en gudesmuk datter.

En trekant

De drikker lidt flere sjusser og øl, og det hele ender med, at de to står og kysser i et hjørne. Pludselig spørger den 67-årige kvinde, om Lars har prøvet en “sportsmands-dobbel”

– Hvad mener du med det?, spørger Lars.

– Det er en trekant med mor og datter, siger kvinden sensuelt.

– Øhm, nej, det har jeg aldrig prøvet, svarer Lars.

De drikker lidt mere, og til sidst siger den 67-årige kvinde, at Lars er heldig i aften. For nu skal han endelig have en trekant med mor og datter.

En time senere tager de en taxa hjem til hende. “Åh, det bliver lækkert at knalde hendes datter – hun er med garanti rigtig lækker”, tænker Lars for sig selv.

Da de åbner døren, råber den 67-årige kvinde:

– Mor! Er du stadig vågen!?

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!