Vits: Buttet 19-årig bliver rasende over pris på brystoperation - lægens svar gør hende målløs

Vits: Buttet 19-årig bliver rasende over pris på brystoperation – lægens svar gør hende målløs

Jeg er af den overbevisning, at alle er smukke på deres egen måde.

Men desværre er mange ikke tilfredse med deres udseende, og derfor er det blevet uhørt populært at bruge indgreb og operationer for at justere sin krop. Helt personligt kunne jeg aldrig selv finde på det, men det er selvfølgelig godt, at muligheden foreligger. Bare det ikke bliver en besættelse.

Lægen i denne sjove historie tog imod en patient, der gerne ville have større bryster. Men da hun fik prisen at vide, blev hun rasende.

Vitsen hører nok til i den grovere ende, så jeg advarer følsomme læsere på forhånd. Med det sagt kunne jeg ikke lade være med at grine af historien, og derfor følte jeg også en inderlig trang til at dele den med jer!

En kraftig bygget 19-årig kvinde havde aftalt et møde hos en plastikkirurg. Hun blev sendt ind til læge Kristensen og fortalte, at hun egentlig var ganske tilfreds med sin krop, men at hun gerne ville have større bryster.

– Hvad ville det koste at gøre mine bryster større?

Lægen undersøgte den unge kvindes bryster meget grundigt og kiggede på nogle tabeller, før han sagde, at det ville koste lidt over 30.000 kroner.

– Så kan du selv bestemme, hvor store du gerne vil have dem, sagde han.

– 30.000?! Er du dum i hovedet?! Hvor fanden skal jeg få de penge fra? Jeg går på universitetet, for fanden! Forsøger du at snyde mig?

– Nej, nej. Det er selvfølgelig valgfrit, og du kan absolut være tilfreds med din krop. Men det er hvad en brystforstørrelse koster hos os.

– Din fucking nar! Det er det værste jeg har hørt!, råbte kvinden. Der må vel for fanden være en billigere måde at forstørre mine patter!?

”Hvordan skulle det virke?!”

Lægen tænkte lidt og sagde så:

– Jo, der er faktisk en langt billigere metode, hvis du gerne vil afprøve den.

– Okay! Hvad fanden er det så?! Sig det nu! Det skylder du mig, nu hvor du har spildt min tid!

– Jo, du tager lidt toiletpapir og gnider det mellem brysterne. Det gør du et par gange om dagen – og efter et stykke tid vil du opleve, at dine bryster er blevet meget større.

– Hvad?! Hvad fanden siger du? Hvad fanden er du for en kvaksalver?! Hvordan skulle det virke?!

– Hvad?, svarede lægen. Intet problem. Se på din røv, det virkede jo på den…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!