Vits: Blondinen Pia opdager at kæresten er utro – men hævnen går helt galt

Nu nærmer efteråret sig med hastige skridt, og vi kan se frem til en tid på året, som vil byde på kortere dage, regn, kulde og generel tristhed.

Derfor er det vigtigt at finde ting, som kan muntre en op – og noget af det, som jeg elsker, er at læse frække vittigheder, da de har en helt unik evne til at kvikke humøret op.

Så med det i tankerne tænkte jeg, at jeg ville dele en vits, som jeg fandt på Facebook for et stykke tid siden, og som fik mig til at grine højt. God fornøjelse!

Blondinen Pia havde mistanke om, at hendes gennem flere år var hende utro. Rasende over det svigt, som hun var blevet udsat for, tænkte hun, at hun ville tage hævn. Derfor besøgte hun den lokale jagtbutik for at købe en pistol.

Taget på fersk gerning

Med pistolen i hånden kørte hun hjem til sin kæreste og opdagede, at hendes mavefornemmelse var korrekt. Der, i sengen, var hendes kæreste og en smuk, storbarmet brunette i fuld gang med lidt lagengymnastik.

– Hvad fanden har du gang i, din stodder?!, råbte Pia vredt.

– Undskyld skat, det var et uheld!, svarede kæresten.

Fandt pistolen

Pia skyndte sig at løbe ud i bilen for at hente pistolen, og vendte hurtigt tilbage til soveværelset. Her sigtede hun mod sin kæreste for at tage hans liv.

Men lige da, hun skulle til at trykke på aftrækkeren, blev hun så overvældet af sorg.

Derfor satte hun i stedet jagtgeværet mod sit eget hoved og gjorde sig klar til at trykke på aftrækkeren.

– Skat, stop nu, det må du ikke gøre!

Pia begyndte at græde, og svarede med gråd i stemmen:

– Bare rolig, skat, dig tager jeg bagefter!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!