Begravelsen afbrydes af velkendt stemme fra kisten – afsløringen ligner intet du har set før

En begravelse erofte kendetegnet ved tårer, sorg og afsavn. Det smerter altid at miste et elsket familiemedlem – og selvom det nogen gange siges, at det er en mulighed forathylde en persons liv, er det altid lettere sagt end gjort.

En irsk man var dog fast besluttet på, at hans begravelse skulle være alt andet en sørgelig. Derfor tog han sagen i egne hænder og sørgede for at give sin familie og venner et sidste grin!

Shay Bradley blev begravet i sidste uge. Han var en irsk mand med meget humor, og havde intet imod at lave spøg med sine venner og familie. Utroligt nok var han også fast besluttet på at få folk til at grine, selv efter sin død.

Hørte bankelyde

Lige da kisten blev sænket ned i jorden, med familie og venner omkring, spillede man en optagelse fra højttalerne. Det var efter Shay Bradleys ønske – og det gik straks op for de tilstedeværende, hvad han havde planlagt.

Twitter/@Lucky2B1rish

Først hører man bankelyde, hvorefter begynder sækkepiber at spille, og så kan man høre mandens egen karakteristiske stemme fra lydoptagelsen.

“Hallo?! Hallo?!”, hører man Shay Bradley råbe, som om han var levende begravet i kisten.

Twitter/@Lucky2B1rish

“Luk mig ud! Hvor fanden er jeg?”, fortsætter han.

”Luk mig ud!”

Mange begynder at grine – som de sandsynligvis ofte gjorde i hans nærhed.

Twitter/@Lucky2B1rish

”Hallo! Hallo! Luk mig ud! Der er skidemørkt herinde! Hvor fanden er jeg? Er det præsten, jeg kan høre?”, råber manden videre.

En af gæsterne til begravelsen, Ciarán, delte en video af episoden på Twitter – efter familiens accept, skriver Unilad. I videoen er det meget tydeligt at se, at Shays lille spøg fortæller meget om, hvordan han var som person.

Twitter/@Lucky2B1rish

Du kan se videoen nedenfor – det er bare at trykke på playknappen!

Der er ingen tvivl om, at Shay var en utrolig mand, og at gæsterne fik en overraskelse den dag. Jeg synes, at det her var fantastisk gjort af Shay, og jeg kunne godt overveje at gøre noget lignende til min egen begravelse!

Tryk nu på del-knappen for at hylde denne vidunderlige mand!