Veganer spiste 1 saftig bøf - nu er hun besat af kød og har svært ved at stoppe: "Har det meget bedre"

Veganer spiste 1 saftig bøf – nu er hun besat af kød og har svært ved at stoppe: “Har det meget bedre”

Det er helt op til den enkelte person at bestemme, hvad man spiser. Det er vi ganske enkelt nødt til at acceptere, selvom jeg personligt ikke kan forstå, hvordan man kan leve uden at spise kød.

Jeg bliver ganske enkelt gladere af at spise pølser, kylling og bøf. At have en 100% vegansk livsstil er altså ikke noget for mig. Det kan en velkendt veganer nu også skrive under på – efter hun har prøvet udelukkende at leve af animalske produkter i 30 dage.

Alyse Parker har været veganer i næsten fem år, hvilket betyder et liv helt uden kød og andre produkter, der stammer fra dyr. Hendes dedikation til den nu populære livsstil har gjort hende verdenskendt – og influenceren har nu 730.000 følgere på Youtube samt 208.000 fans på Instagram.

Men på det seneste har Alyse Parker vakt stor vrede blandt andre veganere, skriver Ladbible. Årsagen er, at hun har prøvet en såkaldt “kød-diæt” i 30 dage.

“Efter at have været veganer i næsten fem år så ved jeg, hvordan det er at miste mig selv i en identitet, der har at gøre med en madkultur – og dermed miste åbenhed over for andre indtryk”, siger hun ifølge Ladbible.

Efter flere år som fultidsveganer tog nysgerrigheden endelig over – og Alyse prøvede at leve med animalske produkter i en måned.

“Jeg tror på at opleve det hele på egen hånd og skabe egne indtryk på noget, inden man danner sig en opfattelse af det. Kød-diæten hørte jeg om gennem en ven, der fortalte om alle de fordele, han oplevede ved at følge den”.

Hun indrømmer, at det var en kamp at begynde at spise kød igen, men ved eksperimentets afslutning var det næsten svært at stoppe. Alyse fortæller, at skiftet fra kun at spise vegansk til kun at spise kød har fået hende til at føle sig bedre mentalt, føle sig mere fokuseret, sund og frisk.

“Jeg håber, at andre også har modet til at afprøve nye perspektiver”, siger hun.

Shutterstock

Men hele eksperimentet blev ikke velmodtaget af Alyses vrede veganske følgere.

“At spise kød er ikke noget, man bare prøver igen. Det er at dræbe dyr for mad. Det er at dræbe naturen. Der er intet sundt ved det”, skriver en person.

“Grusomt. Dyret ville leve videre. Du burde skamme dig over at gøre dette mod veganismen”, skriver en anden.

Hvad synes du om dette? Del nu artiklen for at give din holdning til kende!