Tyvene ville stjæle benzin fra bussen - så begår idioterne en pinlig kæmpe-brøler

Tyvene ville stjæle benzin fra bussen – så begår idioterne en pinlig kæmpe-brøler

Det er pokkers irriterende, når mennesker ikke kan kende forskel på dit og mit. Sådanne personer har jeg slet ikke medlidenhed med, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at grine af skadefro, når de bliver ramt af karma.

Et par australske tyve blev i den grad ramt af karma, da de for nylig forsøgte at stjæle benzin fra en bus. For de begik nemlig en skæbnesvanger fejl – og valgte at stikke slangen ned i toilettanken i stedet for benzintanken, hvorefter de fik indholdet ind i munden.

Man kan jo håbe og antage, at disse tyve har mistet appetitten for at begå forbrydelser i et stykke tid fremover. De forsøgte at stjæle benzin fra en turistbus i den australske by Laverton, rapporterer avisen The West Australian.

Bussen på billedet har intet med denne historie at gøre. Foto: Shutterstock

En nat gik tyvene hen til den parkerede bus, som de ville stjæle en hel tank benzin fra ved at bruge en haveslange og herefter suge indholdet op med munden. Men i stedet for benzin gik det hurtigt op for gerningsmændene, at de havde stukket slangen ned i toilettanken med lort og urin.

”De flygtede omgående”

Ifølge Heath Soutar fra det lokale politi peger alt på, at tyvene mislykkedes med deres mission. For låget til toilettanken var nemlig brudt op og ingen benzin var forsvundet, skriver avisen.

Nyheten får nu mange til at grine i byen Laverton. Foto: Wikimedia Commons.

Heath Soutar, der arbejder med sagen, mener, at alt tyder på, at tyvene forsvandt fra gerningsstedet i en rygende fart.

– Vi kan antage, at de flygtede omgående – men en noget bitter eftersmag i munden, siger han til The West Australian.

Heath Soutar påpeger også, at selvom lokalt politi leder efter gerningsmændene, har du “absolut ingen interesse” i at få tyvegodset tilbage.

Disse tyve fik sig nok en lærestreg for livet, og jeg kan faktisk ikke lade være med at grine ad deres dumhed! Tryk på del-knappen, hvis du også synes, at idioterne fik som fortjent!