Flyselskab maler deres fly – men fræk fejl opdages først, da flyet åbnes

Nogle gange kan en idé virke helt genial i starten, men efter at have ført den ud i livet kan det vise sig, at man overså en meget vigtig detalje, hvis man har haft lidt for travlt.

Med det i tankerne kan man godt forestille sig, at de ansatte ved flyselskabet Thomas Cook havde haft lidt småtravlt, da de skulle give deres fly en ny omgang maling – for det gik ikke helt som forventet.

At have et kreativt job betyder, at man skal præsentere mange forskellige idéer, nogle gode og andre mindre gode.

En genial idé – troede de

Under re-brandingen af flyselskabet Thomas Cook ville selskabet gerne give deres fly en ny omgang maling, og derfor brainstormede man for at finde frem til den bedste løsning. Til sidst nåede man til enighed om at skrive “Jeg elsker Cook” med et hjerte i stedet for “elsker”.

Som sagt så gjort – flyselskabet fik deres fly malet om som planlagt. Så langt så godt.

Fotokilde: Twitter

Overså en lille detalje

Men de overså en vigtig lille detalje, eftersom fly er udstyret med døre. Og når man åbner døren, så ser det ellers så uskyldige slogan ud som noget helt andet. Hvis du er god til engelsk eller bare har lidt kundskab til det engelske sprog, kan du læse, hvad der står på siden af flyet.

Fotokilde: Twitter

Flyselskabets lille kreative brøler har nu fået flere tusinder til at grine på nettet, men flyselskabet kan heldigvis selv se det sjove i fejlen.

– Om ikke andet er det en god måde at vise, hvor nødudgangene er på flyet, siger en talsmand til sitet Ladbible.

Tryk på del-knappen for at vise dine venner denne sjove – og lidt beskidte – fejl!