Studie viser: Folk, der kan lide gin & tonic, opfattes som sexede

Nu hvor solen endelig begynder at titte frem og temperaturen stiger, bliver aftenerne både lysere og varmere. Før vi ved af det, er det sommer.

At sidde ude på terrassen eller altanen med noget koldt i glasset sammen med sine kære er fantastisk. Hvad man vælger at drikke er noget, de færreste har tænkt over – nogle kan lide en gin og tonic, mens andre foretrækker et glas forfriskende rosé, ganske enkelt.

Men faktum er, at valget af drik faktisk betyder noget. Ifølge forskningen opfattes gindrikkere som ekstra sexede.

Sexede og aggressive

Det er helt fint at forkæle sig selv med lidt alkoholiske drikke engang imellem. Men var du klar over, at det, du drikker, faktisk kan sige noget om dig som person?

Det viser et studie foretaget af forskere ved Bangor University og King’s College London. Her fandt man frem til, at ginelskere anses for at være mere sexede af omgivelserne end for eksempel vin- eller øldrikkere.

Over 30.000 mennesker fra 21 forskellige lande deltog i undersøgelsen. Deltagerne skulle svare på spørgsmål om drikkevaner, og hvordan de ser det selskab, de drikker med.

Ud over at være mere sexet, anses gin & tonic-drikkere også for at være en smule mere aggressive, ifølge Unilad.

Shutterstock

Vindrikkere elsker livet

“At finde ud af, hvordan alkohol påvirker os på forskellige måder, er vigtigt for at kunne drage konklusioner om, hvordan folks følelser spiller en rolle i valg af drikkevarer – og hvordan de er forskellige fra person til person,” skriver forskerne i MBJ Open Journal.

Samme undersøgelse viste, at folk, der foretrækker at nyde et glas vin eller en kold øl, opfattes af deres omgivelser som sande livsnydere.

Drik med måde

Videnskabelige studier som dette skal altid tages med et gran salt, men det er alligevel interessant at vide, hvordan man bliver opfattet af dem, man sidder sammen med, alt efter hvad man drikker.

Så hvis du vil opfattes som lidt sexet en aften, så bestil bare en klassisk gin&tonic!

Shutterstock

Du skal dog nok huske på, at du altid skal drikke med måde – for ingen synes, at en drukkenbolt er særlig sexet.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan være lidt sexede denne sommer!