Stewarden Daniels unikke gennemgang får hele flyet til at skraldgrine: “Min elskerinde…”

Mange bliver altid frygteligt nervøse, når de sætter sig til rette i et fly. Selvom det kan være lidt svært at forstå for os, der ikke har samme frygt, er det faktisk et stort problem for mange.

Hvis man ligeledes nægter at stige ombord på et fly, bliver det langt sværere at rejse lange afstande. Mens nogle vælger at blive behandlet for deres flyskræk, er der nogle, der ganske enkelt vælger bare at blive på landjorden og tage enten bussen, bilen eller færgen.

Uanset om man kan lide at flyve eller ej, så har kabinepersonalet en stor påvirkning på en. Virker de rolige, behagelige og tilfredse, så bliver flyvningen mere behagelig for alle parter.

Eftersom det at flyve kan være meget nervøst, hjælper det ofte, hvis personalet er meget omsorgsfuldt. Det kan de selvfølgelig være på mange måder, men at afdramatisere hele situationen kan virkelig gøre underværker.

Wikimedia Commons

Det var præcis, hvad Frontier Airlines steward Daniel Sandberg gjorde i sidste uge inden afgang fra Orlando til Colorado Springs. På trods af sit danskklingende navn er Daniel amerikaner – og netop denne dag var han i et rigtig godt humør.

”Før du hjælper dit yndlingsbarn”

Da han skulle læse den rutinemæssige sikkerhedsgennemgang op i flyets højttalere, valgte han at gøre det på en meget særpræget men ekstremt underholdende måde – og hverken kabinepersonalet eller passagererne kunne lade være med at grine.

– Sørg for at justere din egen iltmaske, før du hjælper dit yndlingsbarn, medrejsende eller din mand, som med garanti råber højere end dig. Eller skal vi ikke bare være ærlige? Det er kun jer, der har betalt gebyret på 50 dollars, der får ekstra ilt, sagde Daniel, der ligeledes begyndte hele instruktionen med at fortælle, at de to stewardesser i kabinen var hans kone og elskerinde.

Youtube

Hele situationen blev modtaget positivt af alle i flyet.

– Eftersom mange kan være nervøse i denne type situationen, synes jeg, at det var godt gjort. Han gjorde alle glade, sagde passageren Cindy Kuhn ifølge USA Today. Han må være verdens sjoveste steward!

Helt vidunderligt

Cindy formåede også at forevige store dele af Daniels instruktion på film! I klippet kan man også se en stewardesse grine, mens hun kæmper en ihærdig kam med at passe sit job så seriøst som muligt.

Selvom det her selvfølgelig er på engelsk, krydser jeg fingre for, at du kan forstå det meste!

Jeg synes, at det her er helt vidunderligt! Stor respekt til dig, Daniel!

[arve url=”https://youtu.be/DfaYKYFYHBk” /]

Jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser Daniels instruktion, og jeg synes virkelig, at det her var helt genialt! Enig? Så tryk på del-knappen!