Mand stak 48 centimeter lang ål op i numsen – for at slippe af med sin forstoppelse

Mennesker stopper aldrig med at overraske – især når det kommer til, hvad man vælger at stoppe op der, hvor solen aldrig skinner. For et stykke tid siden skrev vi om en mand, som stak en glasflaske op i numsen, da han forsøgte at klø sig i røven.

Nu rapporteres om en mand fra Kina, som havde forstoppelse. For at få bugt med sit problem tog han en lidt mærkelig metode i brug – han valgte nemlig at putte en næsten halv meter lang ål op i endetarmen, skriver Daily Mail.

Lægerne havde aldrig set noget lignende.

Hele historien handler om en 49-årig fabriksarbejder fra det sydøstlige Kina, som i en længere periode havde haft problemer med forstoppelse. Han var desperat, og ville gøre alt for at få bugt med problemet. Løsningen blev, at han valgte at stikke en cirka 48 centimeter lang ål op i røvhullet.

Fandt madrester, afføring – og en ål

Men ikke længe efter blev manden nødt til at opsøge lægehjælp, og lægerne kunne næsten ikke tro deres egne øjne, da de i mandens mave fandt madrester, afføring – og en ål.

Wikipedia

Patienten havde tidligere søgt behandling for sin forstoppelse, og blev rådet til at blive indlagt for at modtage behandling. Men det havde manden nægtet, og han valgte i stedet at satse på sin ål-metode. Det gik ikke så godt.

Med kraftige mavesmerter blev han tvunget til at vende tilbage til Dongren Hospital, og efter en undersøgelse kunne lægerne så gøre det sjældne fund. Ålen, som var næsten en halv meter lang, vejede cirka 250 gram.

Wikipedia

Erkendte sin fejl

“Vi spurgte ham, da vi fandt ålen. Men han sagde, at den var endt der ved et uheld. Efter operationen indrømmede patienten dog, at han faktisk havde placeret der med fuld overlæg”, siger doktor Zhao Zhirong, ifølge Daily Mail.

Det er uklart, om ålen var i live, da manden stak den op i røven, men da lægerne fandt den, var den død.

Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan læse denne skøre historie!