Genialt: Restaurant blev træt af krævende veganere – laver gulerødder af kød i ren protest

Det er efterhånden blevet ekstremt populært at spise vegansk, det vil sige slet ikke at spise animalske produkter. Mange gør det for mijløets skyld, mens andre gør det, fordi dyr ikke skal lide.

Det er selvølgelig op til en selv, hvad man vælger at spise, men lige netop omkring veganisme har der været en hel del debat.

Debatten er ofte delt op i to grupper. Dem, der mener, at man sagtens kan spise kød, og så dem, der mener, at det er dyreplageri.

Som restaurantejer vælger man selv, hvad man tilbyder sine gæster at spise.

En restaurant blev træt af gæster, der krævede vegansk mad – så derfor valgte de at sende en stikpille til dem, skriver Unilad.

Det er den amerikanske restaurantkæde Arby’s, der blev trætte af, at bestemte gæster forlangte at få vegansk mad på menuen. Så derfor valgte de ganske enkelt at tage røven på veganerne ved at lave en gulerod – af kød.

Lavet af kalkunbryst

Kødguleroden, som kaldes marrot efter de engelske ord meat for kød og carrot for gulerod, er lavet af kalkunbryst.

Kalkunbrystet koges, før det rulles i gulerodspulver for til sidst at blive bagt i ovnen, inden man propper en persillekvist på toppen for, at det skal ligne en gulerod.

Youtube

”Giver folk, hvad de virkelig vil have”

Jim Taylor er marknadschef for Arby’s.

– Plantebaseret kød slår jo igennem på en meget bred front lige nu, og det ligner ægte kød. Så hvorfor kan vi ikke lave grøntsager af kød? 90 procent af alle amerikanere i dag spiser ikke nok grøntsager, men på denne måde giver vi folk det, det virkelig gerne vil have, siger Jim Taylor til Unilad.

Youtube

Selvom man selvfølgelig selv må bestemme, hvad man spiser, synes jeg absolut, at man kan lave sjov med det!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine veganer-venner kan læse dette!