Rasende veganere protesterer mod "grusom kødproduktion" - kødspiserens reaktion får nu nettet til at koge

Rasende veganere protesterer mod “grusom kødproduktion” – kødspiserens reaktion får nu nettet til at koge

Vi har alle forskellige holdninger – og det er meget heldigt.

For det ville være utroligt kedeligt, hvis vi alle var enige om alt, og diskussion og debat er med til at udvikle os som personer og samfund.

En mand skaber nu stærke reaktioner på nettet, da han stjal opmærskomhed fra en demonstration mod kødforbrug, som blev afholdt af en vegansk organisation. Hvordan? Jo, han stillede sig midt blandt deltagerne og spiste stegt kylling.

Demonstrationen blev afholdt af organisationen Cube of Truth uden for rådhuset i den australske by Sydney, skriver Daily Mail.

Kødspiserens modsvar

Man manifesterede ved at sætte TV-skærme op, der viste dyr blive mishandlet, havde taget højttalere med for at udbrede budskabet – og tog bind for øjnene for at vise, at magthaverne nægter at se sandheden i øjnene.

Youtube

Flere var kommet for at følge demonstrationen – men én mand stak ud fra mængden. Han stillede sig nemlig et par meter væk fra demonstranterne – og spiste kylling fra den populære fastfoodkæde Kentucky Fried Chicken.

Youtube

Mandens opførsel vækker nu stærke reaktioner. Mange mener, at han reagerede barnligt, mens andre synes, at det var sjovt. Meningerne er altså delte – som det så ofte er i disse situationer.

En person fangede KFC-elskerens spisning på film, og nu er klippet set af over 2 millioner.

Youtube

At spise kylling offentligt kan virke som et lille problem, men at det sker i denne sammenhæng gør, at videoen har fået store reaktioner på nettet.

Demonstrationen forløb dog fredeligt – og det er trods alt vigtigt, at vi respekterer hinandens holdninger.

Hvad synes du om mandens opførsel? Gjorde han det rigtige eller forkerte? Del nu artiklen videre for at fortælle, hvad du synes!