Polterabend skaber kaos på flyet – tvinger piloterne til at nødlande

En polterarbend har en tendens til at udvikle sig lidt vildt. Derfor er det virkeligt vigtigt, at man tænker sig om under festlighederne, så man dermed undgår potentielle katastrofer. For en polterarbend skal primært være sjov – og ikke skabe problemer.

At rejse i forbindelse med denne type arrangementer kan altid være lidt risikabelt. Følelserne er næsten uden på kroppen, og i løbet af en flyrejse på et par timer kan man nå at drikke en pokkers masse alkohol.

Hvis man nogensinde har rejst med fly, har man med garanti haft problemer med en eller flere irriterende medpassagerer. Det kan virkelig ødelægge en hel flyvning – og nogle gange er det næsten opsigtsvækkende, hvor dårligt mennesker er til at respektere andre.

Englændere har et ry for at kunne lære lidt irriterende og højlydte. Især i forbindelse med festlige begivenheder. I weekenden valgte en gruppe mænd at gøre, hvad de kunne for at holde den fordom i live.

Shutterstock

Det var ombord på flyvning 2924 med Thomas Cook Airlines på vej fra Manchester til festbyen Las Vegas, at en gruppe mænd, der holdte polterabend, skabte kaos. Det var et sted over Atlanten, at de 5 mænds idiotiske handlinger skabte totalt kaos på flyet.

Udviste truende adfærd

– De slogedes med hinanden og tændte en cigaret på toilettet, fortæller passageren Krystyna Sczcygiel för Daily Mail. Hver gang de blev bedt om at sætte sig ned og spænde sikkerhedsselen, ignorerede de det bare. Da andre rejsende bad dem om at være stille, svarede de bare med fornærmelser.

Til sidst så piloterne ingen anden udvej end at nødlande i canadiske Winnipeg, så man kunne smide de højlydte englændere af flyet.

Betjente fra Royal Canadian Mounted Police steg efter landing ombord på flyet og lagde de 5 mænd i håndjern – hvorefter de førte dem ud af flyet. På vej ud blev de mødt med buh’en og klapsalver, hvilket de fem mænd besvarede med en storm af bandeord.

Her nedenfor kan du se, hvordan det gik til, da de fem mænd blev ført ud af flyet!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=Rjp8DtGmT38″ /]

Efter de fem mænd var blevet smidt af flyet, kunne man fortsætte rejsen mod Las Vegas, hvor resten af passagererne landede med en 2 timer og 40 minutters forsinkelse.

Hvad mener du? Fik de fem mænd som fortjent? Giv din mening til kende i kommentarfeltet og del artiklen med dine venner!