Pædagog har tatoveret øjne og tunge - børnene græder, når de ser ham i skolen

Pædagog har tatoveret øjne og tunge – børnene græder, når de ser ham i skolen

For mange er ens udseende en direkte afspejling af deres personlighed. De vælger simpelthen at se ud og klæde sig på en måde, der giver et indtryk af, hvem de er som person.

Hvordan man vælger at gøre det, er naturligvis op til den enkelte, og hvis nogen har en ekstravagant personlighed, er det måske ikke overraskende, at de vælger et udseende og en stil, der skiller sig ud fra mængden.

For franskmanden Sylvain Helaine har det betydet, at han er blevet tatoveret fra top til tå; han har endda fået tatoveret sine øjne og tunge.

Men det har også betydet, at Sylvain, der arbejder som pædagog, ikke længere får lov til at passe børn under seks år – hans udseende skræmmer ganske enkelt de yngre børn.

Gav børnene mareridt

Sylvain fik sin første tatovering som 27-årig. Siden da har han brugt over 460 timer under tatoveringsnålen, og som 35-årig har han nu dækket størstedelen af sin krop med forskellige tatoveringer.

Interessen for tatoveringer har dog medført, at Sylvain ikke længere får lov til at passe børn under seks år i den børnehave, hvor han arbejder, og som ligger lige uden for Paris.

Dette skete efter, at en forælder til et barn, som Sylvain ikke underviste, havde klaget til skolen, da barnet havde mareridt efter at have set Sylvain.

Et par måneder senere fik Sylvain så den besked, at han kun måtte passe børn, der var seks år eller ældre.

“Jeg synes, at beslutningen var ret sørgelig,” siger Sylvain til Reuters.

“Har ikke været et problem”

Ifølge Sylvain skræmmer han ikke de børn, som han passer.

“Alle de børn, jeg passer inklusive deres forældre, er helt okay med mit udseende, fordi de kender mig. Det er kun mennesker, der ser mig på afstand, der tror det værste”, siger Sylvain til Reuters.

Selvom han ikke længere får lov til at arbejde med de samme børn, ønsker Sylvain ikke at skifte job. Han håber også, at hans udseende kan lære børnene at ikke dømme andre mennesker på forhånd.

“Jeg er pædagog, jeg elsker mit job. Når eleverne bliver voksne, bliver de måske mere åbne end andre”, siger Sylvain til Reuters.

Hvad synes du om dette? Tryk på DEL-knappen og giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook!