Nu kan du købe verdens mindste kondom – så små er de

Det er altid en god idé at beskytte sig under sex, da man på den måde undgår uønskede graviditeter og kønssygdomme.

Men eftersom der findes lige så mange forskellige penisforme, som der er mænd, kan det nogle gange godt være lidt svært at finde et kondom, der passer – især hvis man er udstyret med en meget lille ‘tryllestang’ mellem benene.

Men nu kan du få fingre i et nyt kondom, som ifølge producenten Theyfit er verdens mindste, skriver sitet Joyscribe.

Man hører ofte, at det ikke er størrelsen, men gørelsen. Men når det kommer til at finde et kondom, der ikke falder af under samlejet, er det faktisk lettere sagt end gjort, hvis man har en lille penis. Indtil nu.

66 forskellige størrelser

Ifølge kondomproducenten Theyfit har de netop nu frigivet verdens mindste kondom på markedet. Producenten sælger kondomer i 66 forskellige størrelser, og deres mindste model går under navnet E55. Et E55 måler 12,5 centimeter i længden og fire centimeter i omkredsen.

En gennemsnitlig penis måler mellem 13-18 centimeter i stiv tilstand.

”Gjort sex skønt igen”

På producentens hjemmeside hyldes den lille kondom af lykkelige brugere, der nu endelig har fundet et kondom, der passer dem.

– Det var pinligt, at andre kondomer, der blev beskrevet som “små”, sad for løst på mig. Men disse sidder perfekt – mange tak!

– De føles utroligt gode. For første gang i mit liv var jeg ikke bekymret for, at det skulle glide af!

– Jeg har brugt små kondomer før, men de har altid været for lange. Det har føltes som en dårlig joke direkte rettet mod mig, men disse sidder perfekt, tak!

Hvor er det fantastisk, at der nu er kondomer, der gør sex sikkert for alle! Tryk nu på del-knappen for at oplyse alle dine venner om denne vigtige nyhed!