Manden satte ild til sit hjem – blev bange for en lille edderkop

Edderkopper og andre kryb er ikke ligefrem behagelige at have i sit hjem. Visse er dog mere bange for de små insekter end andre, men de fleste forsøger at skille sig af med de uønskede gæster.

Nogle fanger dyret og slipper det fri ude i naturen – men nogle vælger også at tage mere drastiske metoder i brug.

Da en mand fra Arizona i USA fandt en edderkop i sit mobile hjem, gik han i panik. I stedet for at ty til en af de mere praktiske metoder for at slå edderkoppen ihjel, fandt han sin gasbrænder frem.

Men det hele endte katastrofalt, skriver The Telegraph.

Satte ild til sit hjem

Frygten for småkryb kan være overvældende for nogle, men for nylig skrev The Telegraph om en mand i Tucson i delstaten Arizona, som tog sin frygt for edderkopper til et helt nyt niveau.

Hans araknofobi gjorde, at han brændte hele sit hjem ned til grunden, skriver avisen.

Fotokilde: Seattle Fire Department

Det var ikke helt meningen, men der gik ild i de mange edderkoppespind i hjemmet, da manden brugte sin gasbrænder – og ikke længe efter stod det mobile hjem i flammer. Den kluntede mand måtte bære en ældre kvinde ud af hjemmet, og begge overlevede heldigvis uden at komme til skade.

Fik tag over hovedet

Brandvæsenet ankom hurtigt til stedet, og 11 brandmænd fik relativt hurtigt branden under kontrol. Huset var fuldstændig ødelagt efter branden, og kun ydervæggene stod tilbage.

Fotokilde: Seattle Fire Department

Efter branden fik manden og kvinden hjælp af lokale frivillige organisationer til at få tag over hovedet.

Fotokilde: Seattle Fire Department

Men det er ikke et enkeltstående tilfælde, at man er kommet til at ildspåsætte sit eget hjem på grund af en edderkop. En mand fra Seattle brugte gasbrænder og spraymaling, da han opdagede en edderkop i sin stue – og de materielle skader løb op i flere tusindvis af kroner.

– Der er sikrere og mere effektive måder at dræbe en edderkop på, sagde en talsmand fra Seattles redningstjeneste.

Tag en person, der er så bange for edderkopper, at han eller hun kunne have gjort noget lignende! Eller del artiklen med dine venner!