Mand fanget på film under samleje med golfhul – nu jagtes han af politiet

Vi er alle seksuelle skabninger, som har forskellige præferencer, når det kommer til nærhed og intimitet. Nogle har en forkærlighed for det lidt mere tabubelagte, mens andre er tilfredse med helt almindelig sex i soveværelset.

Man skal selvfølgelig respektere, at vi er meget forskellige, når det kommer til seksuelle præferencer. Men man skal også tage hensyn til ens omgivelser samt erkende, at ikke alle finder forståelse for det, der tænder en helt personligt.

Ens seksualitet er en privat sag, som sjældent interesserer folk, der ikke engang ved, hvem man er. Derfor er det bedst at holde sit sexliv i privaten!

Men det er ikke noget, alle er enige i. For mange har nemlig en forkærlighed for sex i offentligheden – samt det at bruge bestemte objekter eller steder. Det var noget, som fire golfspillere oplevede tidligere på ugen.

Det hele skete på golfbanen Brackenwood Golf Course i den engelske by Bebington. De fire venner gik forbi niende hul og så til deres store overraskelse, at en mand i bar overkrop lå lige ved hullet.

Derudover havde han også trukket bukserne lidt ned – og efter at have set på manden i et stykke tid forstod de forbipasserende venner, at den mystiske golfspiller “havde sex” med hullet.

Deadline News/Steven Gayton

Samtidig havde han flaget i sin ene hånd, og førte det frem og tilbage ved numsen. Hvad han egentlig har haft gang i, kan du nok godt selv regne ud…

Steven Gayton, som var en af de fire venner, der så det hele, fandt sin telefon frem og begyndte at filme golfhul-knepperen.

Kontaktede politiet

Bagefter udtalte Steven til sitet Ladbible:

– Han var helt alene. Det så ud som om, at han gjorde det for at få et “kick” – og at han filmede sig selv, da han gjorde det. Det er det mærkeligste, jeg nogensinde har set. Jeg tror ikke, at han var fuld, da han som sagt filmede sig selv. Det var, hvad ved jeg, bare ham og os på banen.

Deadline News/Steven Gayton

Det chokerede vidne fortsætter:

– Da han opdagede, at vi havde set ham, virkede han heller ikke særligt bekymret. Det her blev den mærkeligste runde golf i mit liv. Det, jeg kan sige, er, at hvis jeg nogensinde får bolden i hul ni på Brackenwood Golf Course igen – så kan den blive der!, siger han.

Et par minutter efter de fire golfspillere opdagede manden, rejste han sig op, hev bukserne op, satte flaget tilbage i hullet – og forsvandt fra stedet.

Nedenfor kan du se et (censureret) videoklip fra det øjeblik, Steven filmede! Klippet er nu blevet et viralt hit på nettet!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=zapporarWpo” /]

Steven og hans venner kontaktede Merseyside-politiet, som nu har indledt en efterforskning af sagen. Men man har endnu ikke fundet frem til en mistænkt.

Det her er virkelig tosset! Tøv ikke med at trykke på dele-knappen, hvis du også mener, at det her er vanvittigt skørt – eller efterlad en kommentar om hvad du mener om mandens adfærd!