Læger: Tab dig ved at spise pølser og drikke øl hver dag

LCHF, 5:2 og Atkins – mennesker har prøvet mange forskellige slankekure i årenes løb.

Nogle virker, andre gør ikke – men fælles for de fleste er, at de kræver meget af den person, der gerne vil leve et sundere liv. Det er ofte en udfordring, og man er ikke altid i stand til at overholde de strenge slankekure.

Men der er dog en slankekur, som mange af os nok ville være i stand til at følge. Hvad siger du eksempelvis til at spise pølser hver dag i en hel måned?

Det kan lyde underligt, mistænksomt og dumt – men en læge samt hans forsøgsperson mener, at det faktisk er meget effektivt, hvis man vil tabe sig og sænke sit kolesterol, rapporterer Fox News.

Drikker kun øl

Patienten hedder Evo Terra, og har kun spist pølser i en hel måneder. Lyder det for godt til at være sandt? Vent – det bliver endnu bedre.

Flickr

For ud over at kun leve af pølser drak han kun øl.

Efter slankekuren fortæller manden fra Arizona i USA, at han har tabt hele 7 kilo.

Læge, Terry Simpson, ordinerende en kur, der gik ud på, at Evo Terra kun måtte indtage 1.500 kalorier om dagen. Det svarer til to store pølser samt 5 almindelige fadøl.

Pexels

Ifølge hans læge vil en mand af Evos størrelse forbrænde cirka 2.100 kalorier om dagen, hvilket dermed giver en sammenlagt forbrænding på 600 kalorier. Den forbrænding tages fra hans allerede lagrede og overskydende fedt.

I et interview med Fox News indrømmer Evo dog, at han også tog vitamintilskud – men både han og lægen er overbeviste om, at denne form for 1-måneds slankekur er effektiv. Han har endda gjort det flere gange.

Lyder det ikke bare utroligt? Tryk på del-knappen, hvis du er enig! Det her vil dine venner ikke gå glip af!