25-årig TV-stjerne forsikrer sin unikke numse for 600.000 kroner

Selvom det er det indre, der tæller, forsøger vi alle at se så godt ud, som vi kan. En del prøver at nå det ved at træne, mens andre lader kroppen være, som den er. Andre forsøger sig med plastikkirurgi for at forme deres udseende, men det er ikke noget, der er for alle.

Selvfølgelig er det ens egen beslutning, hvad man vil gøre med sin krop. Det skal vi andre jo ikke blande os i – men folk kan trods alt godt lide at have en mening om, hvad andre i deres omgivelser finder på.

Er blevet verdenskendt

For et stykke tid siden rapporterede mediet Ladbible om noget, jeg aldrig tidligere har hørt om. For var du klar over, at man kan forsikre en særlig kropsdel, fordi man er virkelig glad for den? Sådan er det under alle omstændigheder i Argentina, hvilket var nyt for mig.

Den argentinske vejrvært Solci Perez er blevet nærmest verdenskendt for sin store, nærmest unikke bagdel. Det er masser af træning og særlig kost, der har skabt den, mener hun. På kort tid har hun taget ti kilo på i vægt – og de ekstra kilo har især sat sig på bagdelen.

Selvom den 25-årige kvinde nærmest dagligt toner frem på skærmen for kanalen TyC Sports, er hun især kendt for at være landets mest sexede kvinde – en uofficiel titel, hun ikke skammer sig over.

Kan få stor erstatning

Perez er meget aktiv på sociale medier og lægger ofte letpåklædte billeder ud, som fremhæver hendes spektakulære krop. Ofte er fokus netop på numsen – som et forsikringsselskab nu er gået med til at forsikre for utrolige 72.000 pund, hvilket svarer til lidt over 600 000 kroner.

Det betyder med andre ord, at hvis der skulle ske noget alvorligt med superstjernens bagdel, så vil hun være berrettiget til en stor erstatning.

I løbet af det seneste år har Perez ikke været så ofte i fjernsynet som sædvanligt, da hun spillet med syv teaterforestillinger, som går under navnet The Enchanted Island – en rolle, hun ifølge Ladbible har fået 2,1 millioner for.

Med andre ord er penge altså ikke et problem Solci Perez – og fra nu af vokser hendes formue endnu mere, hvis noget skulle ske med hendes værdifulde bagdel.

Hvilket kropsdel ville du have valgt at forsikre? Jeg ville nok have valgt hjernen!

Tøv ikke med at dele artiklen for at byde dine venner på et ekstra smil i dag!