Kvinde affyrer skud skud på McDonalds – fordi hun fik serveret kolde pommes frites

Man kan let komme til at blive lidt knotten, når man er sulten.

De fleste af os har nok oplevet at blive lettere irriteret, når det går lidt langsomt med at bestille mad, eller når køkkenet ikke har styr på det.

Men for nylig tog en kvinde i USA det hele til helt nye højder.

Episoden fandt sted i den lille by Garden City i den amerikanske stat Georgia tirsdag sidste uge.

Wikipedia

En kvinde blev så rasende over at have fået serveret kolde pommes frites på en McDonalds-restaurant, at hun valgte at åbne ild med et våben, skriver det lokale medie WTOC11.

Anholdt af politiet

Kvinden havde først fået sin mad og forladt restauranten, men straks derefter vendt tilbage for at klage over den kolde mad. En medarbejder valgte at hente nye pommes frites, men ifølge restaurantejeren stormede den utilfredse kvinde ud i køkkenet og affyrede et skud ned i gulvet.

PxHere

Kvinden fik sine penge tilbage – og valgte efterfølgende at forlade den pågældende McDonalds-restaurant, skriver mediet.

Politiet blev tilkaldt, men da havde den utilfredse kvinde allerede forladt restauranten. Hun blev dog anholdt senere uden de store problemer.

Kender du noget, der kan blive lige så irriteret, når sulten trænger sig på? Tag den person eller dele denne vanvittige nyhed med dine venner!