Klodset tyv ville begå indbrud på skole - blev fanget med bukserne i hegnet

Klodset tyv ville begå indbrud på skole – blev fanget med bukserne i hegnet

Karma har en tendens til at bide en i røven, hvilket kun er godt.

Derudover virker det til, at det ofte rammer dem, der ikke kan kende forskel på dit og mit – de kan drive os andre til vanvid. Derfor er det svært at have medlidenhed med dem, når de bliver taget på fersk gerning.

En person, som virkelig blev bidt i røven af karma, er en mand, der for et stykke tid siden forsøgte at begå indbrud på en skole i den amerikanske by Tucson i staten Arizona.

Iført hvide underbukser

Netop denne dag havde eleverne på Miles School fri, mens der var en låsesmed på skolen for at lave lidt vedligeholdelsesarbejde. I løbet af dagen kiggede han ud af vinduet og så, at en fremmed mand forsøgte at få adgang til et aflåst rum, og gjorde straks indbrudstyven opmærksom om sin tilstedeværelse.

Tyven, der tilsyneladende troede, at kysten var klar, blev ramt af panik og løb ud af skolebygningen. Herefter forsøgte han at hoppe over hegnet omkring området for at flygte, men stødte så problemer.

Manden, der havde store hængerøvsbukser på, blev fanget i hegnets pigge. Det hele førte til, at indbrudstyven blev hængende bukseløs fra hegnet – kun iført hvide underbukser.

One more reason not to jump fences in baggy pants. I saw this homie hanging around at the Miles School this morning when…

Posted by Jesse Sensibar on Friday, March 24, 2017

Mens alt dette stod på, kom Jesse Sensibar og Kristin Moodall kørende forbi og så straks, hvad der var sket. Førstnævnte fandt straks sin mobil og tog et billede af den sjove og næsten unikke hændelse.

Manden blev anholdt

Da de vendte bilen længere nede ad vejen og kom tilbage til stedet, var politiet allerede ankommet til stedet for at anholde den bukseløse tyv. Ifølge Sensibar og Moodall blev manden anholdt, men da Tucson News Now, som var den første avis til at skrive om hændelsen, senere kontaktede politiet, påstod man, at en sådan hændelse ikke var blevet anmeldt.

Det kan man mene er lidt mærkeligt, men uanset hvordan landet ligger, kan vi konstatere, at det at være indbrudstyv er et farligt karrierevalg.

Facebook

Man kan da håbe, at manden fortryder sine handlinger – og at blive ydmyget på denne måde gør nok, at han tænker sig godt om, før han gør noget lignende igen.

Tøv ikke med at DELE artiklen, hvis den gav dig et smil på læben!