Julen bliver frækkere end nogensinde: Nu kan du købe julekugler, der ligner vaginaer

At pynte juletræet sammen med familien er en dansk tradition, der går langt tilbage.

Men selvom det selvfølgelig er en tradition, kan man godt få lyst til at gøre julepynten lidt mere spændende, eftersom man begynder at få den tanke, at det ligner hinanden år efter år.

Netop derfor er disse julekugler perfekte, hvis man gerne vil prøve noget nyt.

Det kræver dog, at man har en familie med en lidt fræk humor – for der er nemlig tale om vaginaformede juglekugler, skriver sitet Pretty 52.

Virksomheden Etsy står bag de håndlavede juledekorationer i filt. De sælges i mange mange forskellige farver, og dermed kan man stadig sætte sit eget personlige præg på juletræspynten.

Bjældeklang ved klitoris

Julekuglerne er meget anatomisk korrekte og har også en lille bjælde ved klitoris, så man kan høre, når man rører ved den.

Kuglerne er cirka fem centimeter store, og dermed behøver man ikke at bekymre sig over, at fisefornemme familiemedlemmer skal løfte øjenbrynene.

Fotokilde: Etsy

Ville egentlig lave nuttede dyr

Bag de vovede julekugler er Suzanne McAleenan fra Canada. Det hele begyndte med et projekt, hvor hun ville lave gaver til sine børns lærere.

“Jeg tænkte, at det ikke ville være så svært. Men det viste sig hurtigt, at jeg ikke kunne lave dyredekorationer, så det blev vaginaer i stedet”, skriver hun på siden.

Fotokilde: Etsy

Kæmpe salgssucces

Vagina-kuglerne er en kæmpe salgssucces, og mange tilfredse kunder har allerede skrevet gode anmeldelser.

“De er så søde, jeg kan ikke vente med at hænge dem på juletræet!”, skriver en kunde.

“Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit køb. Min venner elskede dem, jeg gav dem, og mine egne kommer til at se fantastiske ud på mit juletræ!”, skriver en anden kunde på sitet.

Jeg synes, at disse vagina-kugler er fantastisk sjove. Tryk nu på del-knappen, så dine venner med beskidte fantasier kan se disse kugler!