Du har 15 sekunder: Hvilken julemand er ikke som de andre?

Her i december har man masser af ting, som skal forberedes inden julen. Der skal handles, pyntes juletræ, pakkes gaver ind og alt derimellem.

Hjernen kan let føles lidt overfyldt, og det er svært at holde styr på alt. Derfor kan det være godt at tage en lille pause fra alle pligterne og lade hjernen fokusere på noget andet en stund, som at lave lidt hjernegymnastik for eksempel.

Så kan man motionere hjernen en lille smule, hvilket betyder, at man ofte føler sig lidt skarpere og mere klar til at klare alle juleopgaverne.

Jeg har normalt en svaghed for krydsord, men for nylig har jeg fået øjnene op for en anden type ”hjernegymnastik”, nemlig sådan noget, hvor selve udfordringen går ud på at finde en detalje på billedet, som stikker ud fra de andre.

Ifølge sitet Mind Checker, som har lavet disse udfordringer, er det kun et geni, som kan løse dem i løbet af 15 sekunder. Det er måske lidt overdrevet, men det er faktisk svært at klare det!

Som jeg nævnte herover, gælder det altså om at finde det symbol, som stikker ud fra de øvrige. Det gælder altså om at skærpe blikket og virkelig fokusere.

Find den umage julemand

Du må kun kigge på billedet i 15 sekunder for at klare “genigrænsen”.

Ser du hvilken julemand på billedet herunder der stikker ud?

Finder du symbolet, som stikker ud? Hvis ikke, så kommer svaret herunder.

Her er den umage julemand

Fandt du ikke julemanden? Bare rolig, her afslører vi nemlig, hvor han gemmer sig.

Ingen julemand uden en bjælde! Ikke helt let at se, men nu hvor han er fremhævet, virker det jo så åbenlyst!

Så du den? Tryk då på DEL-knappen, så udfordrer du dine venner!